Betclic

Betclic MagyarBetclic az egyik leggyorsabban növekvő fogadási cég az utóbbi időben. Nagyon intenzíven propagálja magát a különböző kampányokban, a Betclic arcai közé tartoznak az ismert és népszerű személyiségek különböző országokból, mint például Marcel Desailly és mások. Természetesen a legjobb marketing aktivitások is haszontalanok, ha nem megy velük kéz a kézben a fogadások és szolgáltatások magas színvonala. De ez nem a Betclic esete, ez a fogadási platform kínálja a legjobb szorzókat és fogadásokat az iparban, gyors kifizetéseket és pénzátutalásokat és egy nagyon kellemes és áttekintő oldalakat.

Betclic 20 000FT bónusz – regisztráció »
A szorzós fogadások ajánlata széles – rendelkezésünkre áll minden lehető európai liga. Mint a labdarúgás, más sportág is elérhető a sportfogadás kínálatában. A szorzók magas, valamint közép szinten mozognak és valójában nem különböznek jelentősen más online fogadóirodától. Gyakran előfordul, hogy éppen a Betclic ajánlja a legjobb oddsot valamelyik mérkőzésre az öszes fogadóiroda közül. Ez különösen a dél-európai versenyeket illeti, valamint Portugáliát, ahol erős háttere van a Betlic -nek.

Ennek a fogadóirodának nagy előnye a nagyon vonzó promóciói és bónuszai az új és korábban regisztrált fogadók számára. És azért is, mert, miután megkapta a 100% -os üdvözlő bónuszt, további bónusz ajánlatok is várhatók.

Ahhoz, hogy kihasználjuk az üdvözlő bónuszt, ehez szükséges:

  • Regisztrálnikattintással a menüre a jobboldalon
  • Végre kell hajtaniaz elsőbefizetést
  • Fogadni
  • Ha az elsőfogadása veszít, a fogadott összeget bónusz formájában vissza írják a számlájára

A feljebb leírott üdvözlő ajánlaton kívül kihasználhatunk más különböző bónuszokat is. Például fogadhatunk egy mérkőzés előtti akkumulált fogadásra, amely öt mérkőzésből áll össze az előkelő európai ligágból, és ha nem jön be egy mérkőzés a szelvényen, akkor az 50% befizetett összegét vissza kapja.

A promóció akciókból sokkal több van, gyakran ezek megszaporodnak. Ezért ajánlatos figyelni a honlapunkat, ahol a bónusz kínálatok rendszeres frissítései jelennek meg.

A Betclic előnyei:

  • Vonzóüdvözlőajánlat
  • Amagasoddsok aportugál ligára
  • Nagyon jó”live” fogadások ajánlata
  • Sok más promóció akció

A pénz be és kifizetése nagyon gyorsan és zökkenőmentesen.zajlik le. Van egy egész sor fizetési lehetőségünk. A legtöbb esetben az összes fizetési mód díjmentes, ingyenes. Mint a többi fogadóirodánál, a legegyszerűbb fizetési lehetőség a Skrill online pénztárca.

Ha figyelmen kívül hagyjuk a sportfogadásokat, a Betclic –nél néhány más bónusz vár ránk a kaszinóban, és szintén a póker teremben is. Bónusz a pókerre akár 2000 € összegben is lehetséges és kétségtelenül ez az egyik legjobb póker kínálat a piacon.

Ha mindent összefoglalunk, Betclic határozttan egy olyan fogadóiroda, amely nem hiányozhat semmi fogadó portfóliójában, aki a legtöbbet akar szerezni a sportfogadásban.