Betsafe

Betsafe egy új fogadóiroda, amely középpontjában főként a skandináv piac van, de az utóbbi időben bejutot a tippelők tudatalattiba világszerte. A fő érdeme az, hogy egyes meccseknél a betét 100 % -át visszaadják (amikor fair szorzókat írnak ki, pld.. 3.00-3.00-3.00). A weboldalai áttekinthetőek, a választéka széles. Egy kis hátránya az, hogy csak két lehetőség van a pénz be és kivonatalára – kártyával, vagy banki átutalással. Nagyon jó marketing tolóerőnek tűnik a támogatás nyújtása a felhasználóknak – ha az Ön e-mailére 15 percen bell nem válaszolnak, akkor a számlájára kap 10 € ingyen.

A szorzók szintje, amelyek 1,88 – 1,88 (6% -os árrés) az online fogadóirodák átlagához tartoznak. Magasabb szorzókat 1,90 – 1,90+ körül általában népszerű bajnokságoknál talál és szintén a tengerentúli versenyeken, mint például az NHL, NFL, vagy NBA. Tisztességes szorzókat találhat a téli sportoknál, és a fogadásoknál az outsiderekre. Bár a Betsafe ismeretes a játékosok viszonylag gyors korlátozása miatt, a nagyon lassú szorzók frissítése miatt itt meglehetősen széles választói lehetőségek vannak az arbitrázs fogadásnál.

A Betsafe jó lehetőségeket kínál az élő fogadásokra is. Elég sok sportesemény van ide besorolva, minden párbajhoz itt bőven lehet találni fogadási lehetőségeket. A fogadásokon kívül a győztesre a legtöbb mérkőzésnél ki vannak írva a handicap fogadások, Több/ Kevesebb fogadások, vagy fogadások a gólok számára. Számos mérkőzést élőben is közvetítenek. Mint már említettük az előző bekezdésben, a Betsafe fogadóiroda azok számára lehet érdekes, akik az arbitrázs fogadással foglalkoznak. Ez a szorzók lassú frissítése miatt van, amely helyet ad az arbitrázsok keletkezésére.

Betétek a Visa és MasterCard betéti és hitelkártyákkal díjjakkal vannak súlytva 2,5% a befizetett összegből, de emellett a két fizetési lehetőségnél, minden más tranzakciót ingyenes. A pénz befizetéséhez az internetes pénztárcán kívül sok más módszert is használhat, bár hazánkban ezek nem annyira népszerű fizetési módszerek, mint azelőfizetett kártyás Paysafecard, továbbá Entropay, vagy ClickandBuy.

A kifizetések is ingyenesek. A kifizetések az internetes pénztárca Skrill és Neteller által feldolgozása általába néhány órán belül történik meg (általában 2-6 óra, max. 24 órán belül), míg a banki átutalás feldolgozása akár 5 napig is eltarthat. Minden tranzakció titkosított és 100% -os biztonságos. Minimum befizetés 15 euró. Ha a Skrill internetes pénztárcát választotta, a minimális összeg 30 €.

A Betsafe technikai támogatása naponta 08:00 és 24:00 között áll rendelkezésre, és elérni mint telefonon, úgy e-mail segítségével is lehetséges (support-en@betsafe.com), vagy élő chattal. A kommunikáció azonban sajnos nem lehetséges magyar nyelvben. A Betsafe oldalain rövid súgókat talál, amelyek segíthetnek leküzdeni, vagy megoldani az alapvető problémákat a tippelésnél, vagy a számlája irányításánál.

Betsafe 5.00/5 (100.00%) 1 vote