Interwetten

Az Interwetten egy német fogadóiroda, amely már 1990 –óta működik, mint egy telefonos fogadásokot elfogadó bukméker. 1997 –óta a szolgáltatásait már online is felkínálja az interneten, az idő óta a legjobb fogadóirodák közé lehet sorolni Németországban.

Az Interwetten fogadóiroda nagyon kifinomított módszereket kínál a bizonyos párbaj kikeresésére, például, ha szüksége van megkeresni a párbajokat alacsony oddsokkal, akkor elég, ha rákattint a gombra a kínálat felett „Gyors fogadás favorit”, és automatikusan a szelvényre jutnak az egyes fogadások alacsony szorzókkal, elégy kiválasztani az összeget, amellyel fogadni akar. Ez a lehetőség megvan a magys szorzókra is a „Gyors fogadás outsider” gombbal, ezekkel az eszközökkel sok időt lehet megtakarítani, nem szükséges keresni a párbajok óriási mennyiségében. A sportok száma az Interwetten bukmékernél átlagon feletti, a listán nem hiányoznak olyan sportok sem, mint a sakk, ökölvívás, vagy sőt, a politika. Az oddsok kínálata már 6 órával a párbaj előtt ki van írva, az ajánlatban az oddsokkal 2,00 alatt már 72 órával a párbaj kezdete előtt. Itt meg van a lehetőség keresni az oddsok pontos értékét is.

Az élő fogadások tömve vannak statisztikákkal, a grafikus ábrázolásban közvetlenül látni lehet a labdát, hogy hol van a pályán, kinél van a labda, vagy hogy támadó helyzetben van, vagy messze a kaputól. Szintén a szelvény is nagyon jó és áttekinthető, mindenütt ott van a segítség.

Az Interwetten 100% sport bónuszt kínál akár 100 € összegig, ez a bónusz érvényes a kaszínóban, élő kaszínóban, játékokban és a kaparós sorsjegyeknél is. A bónuszra jogosult, ha az első befizetés 10 napon belül történik meg a regisztrálástól. A minimális fogadás 1 €, maximális nyeremény 10 000 €.

A mobiltelefonos alkalmazások iOS, Android és Windows Mobile használják. A mobiltelefon szolgáltatásait három kategóriába sorolhatók, azaz sportfogadás, élő fogadás és kaszinó játékok.

A be és kifizetések az Interwetten fogadóirodánál csak a legalapvetőbb módokkal lehetségesek, de összességében ez elegendő is. 2013 –ban egy új szabájt vezettek be, amelyek olyan országogban érvényesek, amelyekre nem irányul teljes mértékben a fogadóiroda figyelme. Ez a F9 pont, amelyben az Interwetten fogadóiroda fenntartja magának a korlátlan jogot a saját belátása szerint megtartani magának a szolgáltatási díjat 5% a nyereményből a sportfogadásban az ügyfeleitől, akik egyes országokban tartózkodnak. Erre a szolgáltatás díj levonására a nyeremény jóváírása előtt kerül sor.

Interwetten 4.00/5 (80.00%) 2 votes