Következő Hejn? Young Vokal Marvel: Jim lehet, hogy megőrült az időméréssel

Az órát nézte, és arcát csodálattal tükrözte. „Mi az? Ez az én időm? Nem fáj? Nem? ”

Nem. Tereza Vokalová csütörtökön ünnepelte 18. születésnapját, és most 57,23-ra nőtt a női bajnok 400 méteres akadályokon. Tavaly még mindig 60 éves volt, 85 (és a 17-es világbajnokság 5382 ponttal sikeresen kezelte a Sebastien-t). Idén Tábornak jött az 58.86-os akadályokkal kapcsolatos személyes rekord. Szombat kezdete 58,68-ra javult. És ez az 1.36 másodperc jobb a hétvégén.

Ez a leggyorsabb európai junior a pályán.

“Kitűnő!Ez tőlünk a Jablonec, „mondta elismerően és Barbora Špotáková, és ez csak a mikrofon, ének a hangszórókból a stadionban nagyon hangos gratulálok.

akadályverseny azonnal belevetette magát a karjai egy lelkes edző Dana Jandová. Fő ugyanaz a kocsi, aki egyszer Jablonec úttörő akadály karrier Zuzana Hejna.

a kötési ének az aktuális világbajnok erős. Nem csak azért, mert tüskéi shoaling és azt mondja: „Sue Tegnap írta, hogy hogyan kell csinálni. Így engedelmeskedtem neki. Mit ír nekem?Ez titok. “A titok nem az, hogy Dana Jandova a Vojalova modellt használta a Hejna modelljéhez hasonlóan.

„Mi csak olyan vícebojařskou módon” említi összpontosít több tudományág és összehasonlítja: „Sue egykor többet ér běhavější, Tereza gyorsabb. Zuzkával mindannyian tanácskozunk, kapcsolatban vagyunk. Tereza tudja kezelni annyira, mert atlétika és a futás elsősorban a fejét. „

Vokálová elismeri, hogy mostanáig a 400 méteres gátfutás nem szakosodott semmilyen módon.

“Többszemélyes és rövid akadályokra készülve” – ​​mondja az edző. “Rengeteg hosszú akadályt tettünk bele, mert még csak nem is tudtuk vezetni.Eddig sem akart futni, de most már talán lesz meggyőzni. „

Ami egyáltalán nem bonyolult. Vokalová egyszerre mondja: “Az akadályok egynegyede lesz a fegyelem. Ezt megelőzően nem volt a fejemben, nem tudtam, mit akartam. Most pedig bízom bennük. A multicontest csak nincs sok idő, meg kell kezelni egy iskolába. „

Jandová azt Tabor kezdete előtt az utolsó sürgette:” Próbáld zadrobit a šestnáctikrokový ritmust. „

Vokálová ő engedelmeskedett, odarohant Tizenöt lépés. “Nagyon ritmikus érzése van” – mondta az edzőnek. „Ez nem oldja meg a jobb, bal láb, megtanulta, hogy mind ő, és nem érdekel, hogy nem lehet, korlátok simán fog menni. És remek véget ér.Ez fut a hetedik akadályok Zuza, közbelépett, és futtassa a végén az ő elfogy a hatalom. „

számítanak idén a kezdete a világbajnokságot 19 év. Azonban Tábor idején az amszterdami júniusi európai bajnokság A-határértéke is megtörtént. Lehetne először ezen a pályán is versenyezni Hejnová, ha ő lenne rendben fáj az Achilles-ín.

Vokálová a sport család, apja fociztak, és két húga, ahogy volt elfoglalva atlétika. Az én az introvert jelleg.

“Ezért nem sokáig hitte el,” mondja az edző. “De ebben az irányban Zuzka Hejnová és Šimonek úr segített ebben az évben. Egy évvel ezelőtt másutt volt.”

A Junior Bohemian Heaven 55,89 rekord még mindig messze van, de Vokalová az első év a junior, az idő több mint elég. P> “A lehetőségek hatalmasak” – gondolja Janda. “És még mindig hatalmas tartalékai vannak. Még a quadruplereket sem képezzük ki. Közben még mindig kevés regenerálódás van, nekem meg kell nyomnom. “Janda tizennyolc éves korában Heyna elment Prágába, ahol a cseh atlétika szíve van. Jablonec edzője elvárja fiatal reményét, hogy a jövőben irányuljon. Transfer ének azonban lehetne még racier.

„Én egy kijelölt Zuzka, hogy jövőre is legyen Terezka.És akkor Zuzka hamarosan befejeződik, és átadom Terezkának. ”

Egy ilyen forgatókönyv a Vocals-nak is tetszene. “Zuzka az én mintám. Amikor befejezem az iskolát, Prágába megyek, és remélem, hogy edzhetnek vele. “Will Heyn hozza fel utódját?

Rate this post