Ladbrokes

A Ladbrokes egy hagyományos brit bukméker, amelynek az egész Angliában vannak fiókjai. A Ladbrokes kezdete egészen 1886 –tig nyúlik, amikor a fogadóirodát Schwind and Pendleton urak alapították. Az internetes fogadást 2000 –óta kezdték meg. A pénzügyi stabilitás, kiváló ügyfélszolgálat, megbízhatóság, lehetőség tippel mindenféle mobil telefonon keresztül és a jó határértékek az előnyei a Ladbrokes bukmékernél. 2011 –ben a Ladbrokesúgy döntött, hogy megszünteti az ügyfélszolgálatát több nyelven is, ezért meg kell elégednie az angol, vagy más támogatott nyelv ügyfélszolgálatával.

A Ladbrokes fogadóiroda minden labdarúgó bajnokságon alapvető fogadásokat kínál, beleértve az 1X2, pontos gĺeredményt, félidőt, végeredményt, ázsiai hendikepet (ill. Spreadfogadást – handikep, amely egy bizonyos ponton kiegyenlíti a szorzókat), dupla esélyt, páros és páratlan gólok száma, vagy az első gól ideje. Az európai kupák esetében a labdarúgásos kínálat a Ladbrokes fogadóirodánál tarkább, lehet tippelni az első gól szerzőjére, az eredményre 15., 30., 45., 60. és 75. perc után, hány gól lesz, fogadás döntetlen nélkül, vagy a szögletek száma.

A labdarúgáson kívül a lóverseny is nagyon népszerű a Ladbrokes bukmékernél, ahol az élő közvetítések is rendelkezéséhez állnak.

A fogadások és sportágak kínálataa Ladbrokes –nél elég széles, a jégkorong kínálatánál, amely gyzdag mint az európai, úgy az amerikai hokinál, minden párbajnál egy egész sor fogadás található.

Az angol fogadóirodák jellemzőek a magas maximális téttel, de a ladbrokes néhány ország számára csökkentette ezeket a határokat. Ezért lehetséges, hogy megtörténhet, hogy maximálisan csak néhány száz euróval fogadhat.

A bónusz a Ladbrokes bukmékernél 100% akár 60€ -ig. Úgy működik, hogy ez tulajdonképen egy ingyenes fogadás (háromszor 20€ értékben). A bónusz jóváírásához legalább 10 € értékben kell befizetni az első befizetést. A minimális oddsok 2,0 és magasabb. A regisztrálásnál szükséges beírni a bónusz kódot.

Lehetségesek az élő fogadások olyan sportoknál, mint foci, jégkorong, tenisz, lóverseny, kosárlabda és sok más sport.
Az élő események a Ladbrokes.com weboldalon láthatóak. De az élő közvetítések csak lóversenyről vannak sugározva.

A pénz befizetése banki átutalással lehetségesek, ClickandBuy, Skrill (Moneybookers), NETELLER, Csekk, Western Union, Ukash vagy Paysafecard előfizetéses kártyával. Továbbá lehetőség van pénzt befizetni bankkártyával és hitelkártyával, mint a VISA, MasterCard, Maestro és a Laser. A minimális befizetés 5 € a hitelkártyáknál, más módszernél 10 €. A pénz kifizetése a Ladbrokes –től azonos módszerrel lehetséges, mint a befizetés, 5 € a hitekártyáknál, 10 € más fizetési módszerekkel. Minden pénzkivétel ingyenes a Ladbrokes –nél.

Ladbrokes 5.00/5 (100.00%) 1 vote