NordicBet

NordicBet hivatalosan akkor jött létre online, amikor 2002 Február 8.-án felgyullant az Olimpiai fáklya. Az egész egy egszerű ötleten épült, hogy egyetlen online fogadóiroda sem nem kínált oddsokat sportokra, amelyeket Norvégiában, Finnországban, Svédországban és Dániában játszottak. Míg mindenki fedte az angol Premier Ligát, NBA és NHL versenyeket, senki sem figyelt a skandináv fogadókra a All Svenskan, Winter Sports, Tippligaen, SM-Liiga vagy Pesapello versenyeire. Évek óta teljes erőben vannak már több, mint 12 éve, és még mindig ugyanazt a filozófiát hírdetik. Érdeklődnek úgy a globális, mint a lokális sportok irányt. 2013 Januárjában teljessen átmentek a Betsson Group csoporthoz és azóta hivatalos partnere a finnországi Jokerit a KHL –ben és a Champions Hockey League büszke fogadási partnerei.

 

A NordicBet versenyképes játék- és fogadási szolgáltatásokat kínál, de a hangsúly a sportfogadáson alapul. Gyorsan terjesztette a livebet – élő fogadás – kínálatát, ennek köszönhetően több játékkal és szélesebb piaccal rendelkezik, mint bármikor azelőtt. Szinténn javítottak az élő közvetítések kínálatán 500% -al, így az ügyfelei élvezhetik a sportközvetítéseket, amelyekre fogadni akarnak.

 

A NordicBet weboldalain a sportfogadáson kívül megtalálható a szokásos részlegek sora, mint például a Kaszínó, Póker, Élő kaszínó, Élő fogadás, Élő chat és sok más. A sportfogadás részben sportok egész sora vár a fogadni vágyő ügyfélre. Mivel ez egy skandináv eredetű weboldal és fogadóiroda, a magyar nyelv nem található meg a kínálatban, de a skandináv nyelvek mellett ott van az angol is.

NordicBet 5.00/5 (100.00%) 1 vote