Paddy Power

A PaddyPower egy ír fogadóiroda, ami nyilvánvaló, ha ránézünk az oldalai színes külsőjére. A társaság megbízhatóságát tanusítja a bőséges számú kőfiókja Írországban és szintén Londonban is.

A regisztráció egyszerű és a pénzt lehetséges hitelkártyával vagy betéti kártyával, banki átutalással vagy csekkel, természetesen Moneybookers és Neteller segítségével is befizetni. A minimum befizetés 10 € és fogadni már 0,5 € -tól lehetséges. A legnagyobb előnyei, amelyekben kiemelkedik a konkurrensei előtt, a bónusz, amelyekből igazán sokat, és főleg rendszeresen kínál (például néhány meccsnél a tét visszafizetését kínálja, ha ezt elveszíti…)

A Paddy Power fogadóiroda a legtöbb fogadásánál nagyon szolíd szorzókat kínál. A marzsok, amelyekkel ez a fogadóiroda működik, átlagban 5,6% körül forognak ( a szorzók szintje 1,89 – 1,89). Néhány labdarúgó versenyeknél, valamint a kosárlabdánál, a társasággal kínált fogadási szorzók a legmagasabbak közé tartoznak a piacon. És néha a nyereményszorzók a kínálatban a legmagasabbak az összes fogadóiroda közül.

Véleményünk szerint a szorzók a jégkorong mérkőzéseknél valamivel magasabbak is lehetnének. Az élő fogadások kínálatában főleg fogadásokat labdarúgásra és kosárlabdára találhat. De nem hiányoznak a fogadások a teniszre, rögbire, röplabdára, vagy baseballra sem. De a Paddy Power élő fogadásaiban egyértelműen a labdarúgás és a kosárlabda uralkodik, miközben a meccs során itt például a finn labdarúgó-bajnokságra, vagy a ligákra Japánban, Dél-Amerikában és Izlandban is fogadhat.

A PaddyPower nagyon népszerű a fogadóknál, akik szeretik a pókert. Mint egy új ügyfél a Paddy Power Pókerben Ön jogosult a 100% bónuszra az első betétnél akár 500 $ -ig. Egyszerűen ha az első befizetéskor legalább 10 $ fizet be, a Paddy Power ezt 100% kiegyenlíti bónusz formájában. Ha 100 $ fizet be, akkor 100 $ bónuszt kap. Ha 500 $ fozetbe, akkor 500 $ kész a jóváírásra.

Miután megkapja a bónuszt, ezt meg kell szabadítani a számlájára. Ezt a Power Points megszerzésével lehet létrehozni, amelyek megkap, ha valódi pénzben fog játszani. A bónusz 5 dolláros részekben szabadul fel minden alkalommal, amikor 334 Power pontot szerez meg. Ezek a Power pontok 20 pont összegekben vannak adományozva 1 dollárért / £ 1 / € 1, amelyt befizet rake-re, vagy verseny díjra. A Paddy Power szoftverje és a weboldalai könnyen kezelhetőek egyszerű navigációval, bár a szűrőket némi időt vesz igénybe megszokni. Ettől eltekintve, a póker élményei még kellemesebb lesznek, köszönhetően a számos hasznos funkciónak, amelyeket nagyon gyorsan elsajátítonak.

És az ügyfélszolgálat? Ha bármilyen gond adódna, miközben játszik és fogad a PaddyPower-en, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal e-mailben vagy élő chattal. Rendelkezésre áll egy ingyenes telefon vonal az ügyfelek számára az Egyesült Királyságban és Írországban. A nemzetközi telefonszám elérhető a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

 

Paddy Power 5.00/5 (100.00%) 1 vote