Pinnaclesports

Az összes fogadóiroda közül a PinnacleSports az egyike a legjobb lehetőségek közül minden fogadó számára, akik törődnek a legmagasabb oddsokkal, a fogadási határértékekkel, és a fizetések gyorsaságával és biztonságával. Az összes ilyen kritériumban a Pinnacle Sports az élen van, és így a legjobb és legmegbízhatóbb bukmékerekhez sorolódik , amelyeket az interneten meglehet találni.

Egyes versenyekre az oddsok értéke eléri az 1,98 szintet, amivel semmi más bukméker nem büszkélkedhet. További plusz a hendikepes fogadások kiváló ajánlata. A PinnacleSports 1998-ben alakult a Curacaoi sziget engedélye alapján és a szolgáltatásait az ügyfeleinek már több mint 100 országban nyújtja. Tehát ha egy fogadóirodát keres kiváló oddsokkal és magas határértékkel, a Pinnacle Sports a megfelelő választás.

A Pinnacle Sports egy online fogadóiroda, amely 60% – al kínál jobb szorzókat, mint a versenytársai. Sajnos, a mai napig a Pinnacle Sports weboldalai még nem találhatóak meg magyar nyelvben, de választhat egyiket a 21 nyelv közül. A labdarúgásra 102% szorzó szintet kínál, az ázsiai hendikepekre, az MLB bejzballra 1.97 / 1.97 a nyereményekre (ML – Moneyline) és 1.96 / 1.96 a nyereményekre a hendikepekben (RL – Runline). De vigyázat a kezdő fogadóknak, a Pinnacle nem kínál kombinált fogadásokat szinte semmi sportban, vagy ezek csak nagyon korlátozottak. Miért van ez így? A kínált magas szorzók kombinálva a szelvényen a fogadóirodát nagyon gyorsan csődbe vinnék.

Ezt a fogadóirodát biztosan érdemes kiválasztani a szóló fogadásokra, a fogadásokhoz a focira, jégkorongra, teniszre, MLB, NHL, NBA, NFL és sok más versenyre és sportágra. Ha a Pinnacle honlapra mobil eszközökről akar csatlakozni, akkor automatikusan átirányítják a weboldalak mobil változatára, amelyek lehetővé teszik a könnyű navigációt a mobiltelefonon, élő fogadást, a számla megtekintését és minden más fontos dolgot.

A PinnacleSports –nál már 1€˘-tól fogadhat. A maximális tétet az egyes eseményekre láthatja minden meccs mellett. Amerikai futballra fogadhat amerikai dollárok tízezreiben (50.000 USD). Az NBA versenyen ez az összeg akár 20.000 USD, MLB 10.000 USD, és az NHL verseny 4.000 USD.Az angol bajnokságnál a fogadásokat maximális 30.000 USD összegben, a Champions league versenyén ez 24.000 USD. A legmagasabb nyeremény kombinált fogadásokban 750.000 USD lehet.

A lehetőségek, hogyan lehet a számlájára pénzügyi eszközöket befizetni és kifizettetni meg vannak határozva olyan pénznemben, amelyet kiválaszt magának a számla megnyitásánál. Befizetni, vagy kifizettetni magának pénzt banki átutalással, vagy Skrill és neteller elektronikus pénztárca segítségével lehetséges. A Visa a MasterCard használata csak EUR, USD, GBP pénznemben lehetséges. Kifizetések a Skrill (Moneybookers) számlájára mindig a következő munkanapon történnek meg (általában a transzfer mindössze néhány perc). A pénz kifizetése magyar bankszámlára a Pinnacle Sports –nál körülbelül 4-5 napig tart el.

Pinnaclesports 5.00/5 (100.00%) 1 vote