Category Archives: Fogadás

Ruzicka kívánja reprezentatív bemutatkozó és apa: Én egy kicsit ideges

Azt tapasztalja élet szezonban, az egyik fő mozgatórugója Chomutov. A 27 éves, Vladimír Růžička fiatalabb első show-ban a felnőtt válogatott, ahol az apja elhagyta nagyon jelöléssel. „Nem vagyok túl ideges, de most vagyok egy kicsit”, mondta a mágus indulás a hétfői ülésen. Még vele, az örök pohodář, jelölték a válogatott zörgött.

felnőtt válogatott mindig az álmod?
„Abszolút. Azt hiszem képviselhetik ország legnagyobb mit lehet elérni. „

Meglepett a jelölést, hogy a válogatott?
” A meglepetés számomra nagyon jó volt, én azzal száma. Az biztos, hogy kellemes meglepetés volt. ”

Mi debütáló 27 éves vársz?
” Azt várom ettől a jól…majdnem látni.De azt hiszem, tobude jó, teljesen jó. Remélem, hogy a jó teljesítményt, és segít a csapatnak. „

Ez a karriered valami új. Ideges ?
„Már korábban mondtam, nem vagyok túl ideges, de most én vagyok egy kicsit. Ez tény valószínűleg tartozik, de azt hiszem, ez engem gyorsan alábbhagy, és ez jó lesz. „

Ön egyik vezetője Chomutov, megtapasztalt szezonban, mint után jelölést beszélt edző Jandač. Úgy érzi, ez?
„Azért jöttem, hogy játsszon plusz mínusz mindig hasonló, kivéve, hogy most meg kell, hogy legyen esik. Főként a magam, próbáld meg élvezni a szezon. Elsősorban kezeli a csapat, és ezáltal nekem.Persze, hogy hogyan vannak érdemei és csapattársai. „

A jelenlegi jelölési van négy játékos Chomutov (Ruzicka, Rutt Kampf Vondrka), nincs más csapat több képviseletet. Már beszéltem is csapattársak?
„Nyilvánvalóan jó, hogy mind itt vagyunk. Ez jól mutatja, hogy a Chomutov valamit jól csinál. Örülök a tulajdonosok, akik azért vannak, hogy a pénz, és természetesen megpróbálja rendezni minden jól nézett. Azt hiszem, ez jó nekik skála, ami ott most jól. De ismétlem, ez csak egy verseny. ”

Azt kérte, hogy képviselje csapattársa Jana Rutty, aki a múlt turnézott rendszeresen tornára?
” Nem igazán.Megkérdeztem, nem szervezeti kérdés, hogy mit és hogyan, de valami azt, hogy nem szórakozott. „

Te megvitassák a jelölést az apáddal, aki ábrázolása sok tapasztalt?
„természetesen szerettem volna, hogy csinálok-e Maka. De nem csak ő, az általános, mind az edzők és az emberek, akik mozognak Chomutov. „

Az apja beszélt arról, hogy a jelölést száját kritikusok, akik azt mondták, hogy kedvelt játékos. Érezd után jelölést megelégedésére képviselet?
„Soha nem mintha nem foglalkozik túl sokat, nem érdekel, én megmérgezi vele. Azt főként a maguk és nem néz ki túl sok az ember körül, és nem is érdekel. Én nem hiszem, valamikor az elégedettség, csak örülök tettem, amit akartam, hogy én eleget egy álom.És ne nézd meg, hogy az egyik tetszik, akár nem, nem én nerozhazuje. „

gyűlölte néha, ha valaki, mint a karrierje, hogy az apád?
„igaz, hogy amikor fiatalabb voltam, amikor én 16 vagy 17 valaki mindig emlegetik, talán akkor igen. Persze, fiatal voltam, neoťukanej. De én apámmal soha nem akartam, hogy egyenlő, még soha nem lehet összehasonlítani vele, és nem is fogok. Bebizonyította, hogy figyelembe véve a jégkorong, annyira. Rájöttem, elég korán, hogy csak ő tud birkózni volt igazán nagy csoda „.

Ha a mérkőzés történt rajtaütés, akkor a mester razziák bizalom?
( mosoly) „Amikor az edző küld nekem, így természetesen fogok bízni benned, és én is, de ez mindig 50 50.Vagy adsz egy célt, vagy nem adnak semmit sem, úgyhogy majd meglátjuk. „

Kíváncsi is, hogy a sebessége közötti különbség a nagy liga és a nemzetközi színtéren?
” Természetesen ez lesz teljesen más dolog, mint Extraliga, de alig várom, hogy azt. „

Liberec és Sparta mentettek nyeremény. Vary üstökös ütközött a túlóra

Jégkorong Liberec legyőzte Trinec a 45. fordulóban Extraliga Steelworkers 4: 3 és növelte előnyét a táblázat tetején megelőzve a mai rivális kilenc pont. És Sparta nyert, hogy elborít Pirates Chomutov gólokat Lukáše Pecha hosszabbító 3: 2. Csodálatos forgatás szemben végezzük Pardubicím Zlin, ami j este 58 percre elvesztette 2: 4, de viszont befejezte a túlterhelésre shoot-Roberts Bukarts. A győztes keményen dolgozott, és üstökösök legyőzte Charles Vary 3 2. a túlóra és a három pontot, és elérte Hradec, amely egyenes küzdelemben negyedik helyet a fenti táblázatban Litvinov nyert 3: 1

jégkorong Sparta vereséget szenvedett a 45. fordulóban jégkorong bajnokság Chomutov 3: 2 túlórát. Praguers verte a kalózok először a szezonban.Miután kétharmada a vezető 2: 0, de Észak-Csehország mentettek legalább egy pontban. Végén a kiterjesztés döntött a büntetés lövés csatár Lukáš Pech.

Kezdőlap 14:19. P. Vrána, 35:45. Ihnačák, 64:41. Pech

személy: 45:16. Üveges, 48:50. Vondrka

Jelentések

Kezdőlap Pöpperl (F. Novotný) – Mikus Gern, Kalina, Švrček, Nedomlel, Eminger, Piskáček – Řepík P. távolság (A) J. Clay (C) – Smejkal, Klimek Forman – Ihnačák, Pech Kumstát (A) – Magyarország, Cingel, Buchtele.

bar J . Laco (King) – Dlapa, Flemming, Mrazek, Rutt, Skinner, herélt, Kudělka – Vondrka (C) Huml (A) Tomica (A) – Jumper V.Ruzicka, Sklenar – Koblasa Kampf Poletín – Račuk zabkása alrész.

Liberec nőtt különbség kilenc pont

Liberec bizonyult a harc a két legjobb csapat a jégen Třince második győzelmét 4: 3, és a fejét az asztal növelte előnyét kilenc pont a különbség. Ezredik évfordulóján a elkezd Extraliga romos hazai védők Lukáši Galvasovi különösen a negyedik képződmények White Tigers, aki hála Jana Stránského és Lukáše Vantucha két gólt szerzett.

Kezdőlap 14:08. Redenbach, 47:51. Kreps, 59:20. NETIK

személy: 02:15. J. Stránský, 08:35. Valský, 17:58. Vantuch, 22:29.R. Šimek

jelentések

Hrubec (Frolik) – Galvas, Roth, Janke, Krajicek M. Douděra, Nosek – Adamsky (A) Kane, Irgl (C) – Reed, Kreps, NETIK – Redenbach, Clement Petružálek (A) – Cienciała Marosz, Hrňa.rEdző: Vladimír Kýhos.

személy: Lašák (Will) – Ševc (A) Simek, Vitásek Janosik, Derner, Pyrochta, Plutnar – Lakatos, Jelinek, Ordos – Radivojevic (C) Bulíř, Valský – Bartovič, Mikyska, Snack – Vantuch, Bližňák, Stránskı.rEdző: Filip Pešán.

Zlin ellen Pardubicím szenzációsan fordult

Jégkorong Zlin felmászott utolsó előtti Pardubice 5: 4 után a lövöldözés, annak ellenére, hogy elveszíti még 58 perc elteltével 2: 4.A mérkőzés döntött a negyedik sorozatban lő lett csatár Bukarts Roberts szerezte, aki összesen négy pontot két gólt, és annyi segíti.

Kezdőlap 14:38. Bukarts, 45:08. P. Holík, 57:39. A. Vesely, 59:21. Boldog. Bukarts

személy: 11:32. SCHAUS 36:51. Barta, 51:33. Čáslava, 57:15. J. Sýkora

jelentések

Kasik (Šturala) – Kotvan, Marušák (A) Žižka (A) Matějíček, Blaťák, Reznicek, farmer – Rick, P. Holík Happy – Kubis, Hamupipőke Okál – O. Smith (C) Honejsek, Bukarts – Gago, Sedlacek, J. Ondráček – Ostřížek.

bar J.Hübl (Martin Růžička) – Trončinský, gondatlan, Čáslava (A) Schaus, Ščotka, Chaloupka, Nyúl – Rolinek (C) SPIRKO, P. Sýkora (A) – Hubacek, Tommy Aries – Bart, járulékos, J. Sýkora – Poulíček T. Kaut, öreg.

Comet várakozni egy hárompontos win

Kometa Brno után egy nagy harc legyőzte az utolsó csapat tábla Charles Vary 3: 2 a kiterjesztése. Két pont által biztosított két gólt Comet Jan Hruška szerezte, aki a 61:28, és a győztes lövés. A polgárok Brno továbbra is várja a nyolc mérkőzést a hárompontos győzelmet. Az energia, ami elhangzott, hála két gólt a harmadik időszakban elvesztette öt az utolsó hat játékot, és megnyerte őket csak öt pont.

Kezdőlap 15:23. Körte, 22:36. Brabenec, 61:28.Körte

személy: 42:09. Stloukal, 53:46. Vachovec

Jelentések

Kezdőlap Vejmelka (Čiliak) – Stencel, O. Német (A), a gulyás Kováčik (A), Malec, trska, Zábranský – J. kana Cermak (C) Haščák – M. Kvapil Brabenec H. Zohorna – körte, V. Němec, Mallet – R. Zohorna, Dočekal Vondráček.

A vendégek zárójelben (Johnny) – Harant, Dujsík, SIČÁK (A) M. Rohan Tomáš Dvořák, Baldajev, Weinhold – T. Rachůnek, Tuominen, MIKULIK – Vachovec (A) Skuhravý (C) Gorčík – Mullane Stloukal, V. Tomeček – O.Lamb Gríger, Spot.

Olomouc vyšlápl Plzen

jégkorong tizenkettedik Olomouc sarokba Plzen nyert 3: 1, köszönhetően a negyedik nyerni egy sorban, kezében három ponttal lemaradva az első tíz a rájátszásban. Pardubicím utolsó előtti Hanáci már menekült a különbség 16 pont. 58 perc elteltével tartotta az első gólt a Cseh Extraliga kanadai csatár Kevin Sundher és biztosított a hálózati játék az üres nettó eredmény Roman Vlach.

Kezdőlap 06:28. Škůrek, 57:30. Sundher, 59:32. R. Vlach

bar 31:44. Indrák

jelentések

Conrad (M. Laco) – Vyrůbalík (C) Škůrek, Ondrušek (A) Jaroměřský J. Galvas, Houdek (A) Rasner – LAS J.Knotek, R. Vlach – Burian Sundher, Eberle – szekrények, Herman, T. Mikúš – menta, Mrazek, Kotala.

bar Machovský (Hylák) – Půlpán (A ) Čerešňák D. Glass, P. Kadlec (A) Moravčík, Frühauf, Nemecek – D. Kubalík, Kracík, Kratěna (C) – Lev, Stach, Indrák – T. Svoboda, Preisinger, Martin Procházka – Kodytek, Koreis bögrék.

a harc negyedik helyen sikerült Hradec

Jégkorong Hradec Kralove nyert egy egyenes küzdelemben negyedik helyet a táblázat Litvinov fenti 3: 1, és menekülni Verve ellentétben négy pontot. Megszervezte két gól siker Mountfield kanadai csatára Alexandre Picard.Fő épít a siker a Derby jégen Pardubice (4: 1), amely előtt három alkalommal egymás után nem pontszámot.

17:44. Picard, 24:59. Picard, 59:03. Piros

személy: 32:09. M. Hanzl

Jelentések

Kezdőlap a halászok (Kacetl) – terv, slick (A) Gregorc, Dietz Štajnoch Newton Cap – Red (A) Dragoun, Šimánek (C) – Köhler Kukumberg, takarmány – Jarůšek T. Knotek Picard – P. Lamb Nedvídek R. Pavlik.

A vendégek Janus (Petrasek) – Sphere, Kubat K. Pilar, T. Pavelka, F. Pavlík, Z. Sklenička, KOKES – Martynek V. Hübl (A) Lukes – M. Hanzl R. Hanzl (A) J. Cerny – M. Hořava háborúk, Travnicek (C) – Jurčík K. Reichel, J.Doležal.

Maxwell tartott harmadik nulla évad

Mladá Boleslav zökkenőmentesen konzultált Vitkovice 3: 0 és a 10. táblázatban, mielőtt a tizenegyedik Zlin újonnan ponttal vezet. Az első harmadában a klub megszerezte Bruslařskému két cél vezet, és Lukáš Žejdl Tomáš Hyka eredményeként elkészült 54 percnyi hatalmi játék Jakub Orsava. A kapus Brandon Maxwell tartotta a harmadik tiszta lapot a szezon.

Kezdőlap 14:21. Žejdl, 19:20. Hyka, 53:04. Orsava

bar

Jelentések

Kezdőlap Maxwell (Lk) – Stich, Stříteský, Hanzlik (C) KAI Holub, heroint, T.Voráček, Bernad – Lenc (A), Musil, Hyka – Látal, Pacovský, Urban – Pospisil, Žejdl, Orsava – muszlim Vampola (A) Jonak.

számára: Bartošák (Dolejš) – Klok, szabadság (A), Baranek, Hrbas, Publication (A) Urbanec D. Krenželok – D. Květoň O. Roman Tybor – Olesz (C), boldog, Tomi – Kucsera, Balan, P. Zdráhal – Szturc Illés E. német.