888sport

A 888sport (“Triple Eight Sport”-nak kell kiejteni), egy multinacionális online szerencsejáték-társaság, amelynek székhelye Gibraltár. 2008-ban alakult, és a 888 Holdings plc leányvállalata. A társaság online sportfogadásokat szolgáltat, elsősorban az európai piacokon.

Código de Bônus 888sport

Történelem


A 888sport-ot a 888 Holdings dedikált sportágaként indították el 2008 márciusában és a 888-as szerencsejáték-kar részeként. A 888sport 2010-ben kezdett részt venni a sportszponzorálásban, kezdve a Fontwell Park Racecourse verseny szponzorált standjával.

A korábbi spanyol válogatott focistája, Santiago Cañizares 2011-ben csatlakozott a 888sport-hoz, mint a márka európai nagykövete,  2012-ben az angol egykori hivatásos labdarúgója, Ian Wright, a The Euros verseny folyamán és a Channel 4 Racing bemondója Emma Spencer csatlakozott 2014-ben lóverseny szakértőjeként.

2013-ban a Nevada Gaming Bizottság engedélyezte a 888 Holdings-ot az online szerencsejátékok szolgáltatására, mivel így lett az egyike az első nem amerikai internetes fogadóirodák közül, amelyek  az Egyesült Államok területén tevékenykednek.

A 888sport tagja az ESSA-nak, az európai fogadási integritás testületének.

A 888sport-ról
A 888sport az egyik a legdinamikusabb, leginnovatívabb és legmegbízhatóbb online fogadási vállalata a világon.

A leányvállalata 888.com, 888sport, amely számos díjat elnyert, a határokon átnyúló ajánlatokat kínál, felhasználóbarát szolgáltatásait több ezer sportággal, politikai és újdonsági fogadásokkal szerte a világon.

Fogadjon a játékra, és használja az innovatív Cash-Out funkciónkat, amely a fogadásait a saját kezébe teszi, vagy a legjobb szorzókat kapja az összes brit és ír versenyen. És miért ne nézzük meg a promóciós oldalunkat, amely tele van különleges ajánlatokkal és lehetőségekkel a Free Bet-hez!

Fogadjon utazás közben is a mi szuper tetszetős és felhasználóbarát alkalmazásunkkal, és győződjön meg arról, hogy a 888sport-on megtalálja a közösségi médiákban a legjobb szorzókat, tippeket és híreket.

Békésen és biztonságosan fogadhat velünk az egyszerűen használható mobil- és asztali webhelyeken, valamint az Apple és az Android több fizetési lehetőséggel rendelkező alkalmazásain keresztül.

És egy 24 órás támogató csapattal a fedélzeten, amely bármikor segít Önnek, a 888sport valójában az egyetlen szolgáltatás az Ön összes fogadási  szükségletére.

Akkor ugorjon a fedélzetre ma és azonnal fogadjon!

A 888sport támogatja a GamCare-t.  A 888holdings inc. szerepel a tőzsdén is.

 

Adatvédelmi irányelvek a felhasználók számára

A vállalat online szerencsejáték-szolgáltatásokat kínál. A vállalat része annak a 888-as csoportnak, amely végrehajtotta ezt az adatvédelmi irányelvet, amely felvázolja adatvédelmi gyakorlatokat, beleértve azt is, hogy miként gyűjtik össze, használja fel, adja fel és védi a személyes adatait, valamint személyes adataival kapcsolatos jogait.


 

Licencoldal


A Gibraltár Szerencsejáték-törvény (RGL No. 039 és RGL No. 022) értelmében a Gibraltár Engedélyező Hatóság által engedélyezett és szabályozott Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited által működtetett és irányított online szerencsejáték-szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá.

2014. november 1-től az Egyesült Királyságban a 888 UK Limited által engedélyezett és szabályozott brit szerencsejáték-törvény (UK Game Licensing Number: 000-039028-R) szerint ellenőrzik és irányítják a szerencsejáték-szolgáltatásainkat.

 

Szerezze meg a legjobb fogadási szorzókat

A tapasztalt online fogadási szakembereknek köszönhetően az online sportfogadások ágazatából a 888sport lehetőséget adott nemcsak az online fogadásokra, a labdarúgó fogadásokra és a lóversenyekre, hanem a sportfogadásra  az interneten gyakorlatilag minden olyan piacon, amelyet el lehet képzelni, a rögbitől az úszásig, vagy akár különleges fogadások az elnökválasztási, vagy Oszkár nyertesekre.

 

Online futball fogadások

A 888sport -ban labdarúgás fanatikusok vannak, és a játékukban megtalálja az összes lehetőséget, segítséget és ismeretet mindenről, amit a játék kínál. Az iparági és statisztikai szakemberek hálózata révén a 888sport futball fogadás állandó információkkal, számokkal és történetekkel rendelkezik a világ minden tájáról.

 

A legjobb szorzók a lóverseny fogadásokra

A lóverseny a második legnagyobb sport az interneten, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódni fog. olyan eseményekkel, mint a Cheltenham, a Grand National, a Derby és még sok más, még az újonnan érkezőket is kísértik az online lóversenyek, ahol ilyen gyorsan és egyszerűen lehet fogadni.

 

Fogadjon a rögbire

Szerezze meg a legjobb rögby szorzókat

Vannak nagyszerű rögbi versenyek, az Egyesült Királyságban és a nemzetközi színtéren is, amelyeket játszhat, és sok rajongó és hűséges játékos van az Egyesült Királyságban, aki egy vagy két rögby fogadást tesz, és annyira könnyű egyiküké válni.

 

Élő fogadás a 888sport-al

Fogadjon online élőben a 888sport oldalon

Semmi sem jobb, mint egy nagyszerű játék vagy egy csúcsminőségű sportesemény megtekintése a TV-jén vagy a számítógépén … vagy bárhol. Ha még nagyobb  érdeklődéssel szeretné figyelni, miért nem megy az élő sportfogadásokra? A játék figyelése olyan érzéssel, hogy a csapata gólt szerez, és ha ez élő fogadássá válik, majd nyer, ez olyan gazdagító.  Az élő fogadás valóban növeli a megtekintési élményt.

Partners: 888sport Espaňa – betsport-es.com, 888sport Francais – betsport-fr.com

888sport 5.00/5 (100.00%) 3 votes