A Bajnokok Ligája győztese Svédországból vagy Finnországból lesz, a nyolcadik forduló után

A Lulea fantasztikus fordulatot tett az egész sorozatban. A salzburgi elveszett otthon 2: 4, az osztrák földön vezetett haza 11 perc elteltével, 3: 0, és még az első időszak 4: 1, vagyis az összeg 8: 3.

Szinte bizonyos eljárással, de vette a második időszak, amely alatt a csapat megnyerte a svéd zúzás aránya 5: 0. Mindezek klubok sikerült Lulea között 28. és 40. percben.

A vendégek majd még egy gólt, de Thomas Raffl második beavatkozás küldött a játék a túlórát drámai párbajt. Még csak nem is döntött. A razziák hőssé vált látogató előre Niklas Fogström hogy két trefám a rendes játékidő és a hozzáadott a győztes.

hosszabbítani, de csak Salzburgban. A hatalmas dráma egy sorozatot is kínál Skelleftea és a finn Jyväskylä csapat között.A látogató JYP 5: 4-et vezetett a sorozatban, és az 58. perc elején 2: 1-es megtorlással vette kezdetét, de a két hazai futás a játék során megváltozott.

A hazai csapat 3: 2 gólja 59:42-ra esett. Skelleftea, a nem-bargain meghosszabbítás után, sikerült jobb raidet rendezni, amelyben a cseh csatár, Petr Hubacek a finn csapat részéről kudarcot vallott, a SaiPa nagy küzdelmet folytatott Genfnél. A vendégeknek jó volt a két lövés az első csatából, de az utolsó percben 1: 4-re vesztettek. Megfordult a nyugdíjazás, de csak egy pillanatra. A raid során jobb otthon voltak. Helsinki végül a Fribourg 3: 1-et legyőzte. A 2: 2-es meccs után az első meccsen a visszatérés 1: 1 volt, de az otthon 57 ponttal került a negyeddöntőbe.perc és röviddel a sziréna megerősítette progresszióját szlovák előre Tomáš Záborský.

A finn Derby elvesztette ezáltal Lukko HC TPS, melyek szerzett kétszer reprezentációs csatár Radek Smoleňák, 3: 4, de kellően rögzített egy első játék (5: 1). Bécs ellen másodszor nyerte meg a Kärpät Oulu-t, ezúttal Ivan Huml hozzájárult ehhez a célhoz. Frölund és Tappa Tampere ugyanolyan józanok voltak

Rate this post