A fogadások bebiztosítása az út a nyereséghez

Korábban ez nem volt lehetséges, azonban a technológiai fejlődéssel fogadók kaptak a kezükbe egy hatékony eszközt a törekvésben a nyereségért. Mivel a legtöbb fogadóiroda a honlapjain kínálja szintén a live fogadás lehetőségét, nézzük meg, hogyn lehet ezeket a szolgáltatásokat kihasználni a fogadások bebiztosítására.

Mutassunk egy példát a múltból. Akkor még csak épített fiókokról volt szó, ahol beadta a szelvényét és aztán otthon figyelte, hogyan boldogulnak az önnel fogadott csapatok. A szelvényén hiányzott az uolsó párbaj és a csapat, amelyre fogadott, 1:0 vezetett. De a hosszabbításban a csapat gólt kapott, elveszítette a párbajt, tehát dontetlen játszott, és ön a szelvényét elveszítette. Az időkben, amikor nem volt lehetséges a live fogadás, ez biztosan nem volt nagyon szokatlan kép.

De helyezzük át magunkat a jelenbe és egy azonos helyzeten mutassuk meg, hogyan hála a live fogadásnak lehetünk nyereségben az utolsó elveszített párbajjal is a szelvényen. Mert a a fogadónak marad az utolsó párbaj, jó ezt nem csak nézni, hanem fogadni is erre. És fogadni az ellenkező eredményre, mint ahogyan fogadtunk az első szelvényünken. Ha ismét áthelyezzük magunkat a pillanatba, amikor az önnel fogadott csapat tíz percel a párbaj vége előtt egy góllal vezet, ez a pillanat ideális arra, hogy valamelyik fogadóiroda honlapján beadjon egy élő fogadást arra, hogy a párbaj dontetlennel, vagy győzelemmel végződik az a csapat javára, amely éppen veszít. Ezzel bebiztosítja magának azt, hogy bárhogyan végződik a párbaj, ön nyer. Természetesen, ki kell számítani, mennyit lehet fogadni, hogy minden eredménynel pluszban legyen, de ez bizonyára nem probléma.

Egy másik példa, hogyan bebiztosítani a szelvényeket egy különálló élő fogadás. Ha nem szeretne sokáig várni  és biztosítani a szelvényeket, amelyeket még a párbaj elott fogadott, fogadást köthet az egyik egységre még a játék folyamán. Ha a hazai egységre fogadunk, és ez néhány perc múlva vezetésbe kerül, ezt a fogadást is bebiztosíthatja azzal, hogy egy pillanatban amikor esik a gól, fogad arra, hogy a vendég csapat nem veszít. A szorzó megfelel ahoz, hogy a vendég csapat veszít, tehát néhány tizeddel, vagy talán egységgel magasabb, mint még a döntetlennél. Jó minőségű szorzókat az élő fogadásokra például a Betfair fogadóiroda kínál. Mint a legjobb sport az ilyen falyta fogadáshoz  a labdarúgás ajánlatos, mert itt elég az idő kiszámítani, hogy milyen magasak legyenek a tétek, hogy nyereségben legyen.

read more: www.xapostar.com

 

A fogadások bebiztosítása az út a nyereséghez 5.00/5 (100.00%) 1 vote