A kezelési díjak

Bár a fogadók fogadásai  túlnyomó százalléka interneten keresztül torténik, még mindig találhatunk olyanokat, akik inkább az épített fogadóiroda fiókot laátogatják meg, és itt kötnek fogadást. De miért is jobb kihasználni a fogadást az interneten, mint az épített fogadóiroda fiókjában?

Az ok egyszerű. Kezelési díj. Bizonyára Ön is találkozott azzal, hogy az Önnel fogadott szelvényért 1000 forintért valójában 1 100 forintot fizetett,  anélkül, hogy ez tükröződött volna a nyereményen. A titokzatos 100 forint , azaz 10% a beadott fogadásból (egyes fogadóirodáknál ez 5%), az úgynevezett kezelési díj. Ez az összeg, amelyet a fogadóirodák azért vonnak le, hogy Önnek szolgáltatást nyújtonak. Ezt a díjat köteles befizetni, és még abban az esetben sem, amikor Ön sikeres lesz, és a beadott szelvény bejön, már nem kapja vissza.

És ez elvezet minket oda, hogy miért sokkal előnyösebb fogadni az internetes fogadóirodák oldalai által. Ha a legtöbb épített fogadóirodában a kezelési díj összege 10% a befizetett tétből, az interneten ez nem így van. A legtöbb fogadóiroda, beleértve a Bet365, vagy a Bwin, az ügyfeleinek a fogadásért az interneten nem számít be kezelési díjat. Különösen a a fogadók számára, akik a fogadást nem úgy, mint szórakozást, hanem mint jövedelem lehetőségnek tartják, ez a szempont alapvetően kulcsfontosságú.

A fogadás a számok játéka, hogy a fogadó hosszútávon plusz értékekben mozogjon, sok feltételnek meg kell felelnie a sport tudás szempontjából, amelyre fogad, hogy elég türelmes legyen, hogy tudjon reagálni a változásokra, de elsősorban a fogadásait a lehet a legjobb fogadóirodáknál kell megkötnie. Mivel a piacon nagy a konkurrencia, a fogadóirodák versenyeznek a külömböző bónuszokkal, segédeszközökkel, amelyek a fogadókat éppen hozzájuk vezetik el. Akkor miért nem használnánk kiezt a széles kínálatot?

Manapság már abszolút értelmetlenség fogadást kötni, és még kezelési díjat is fizetni. Bárhogyan is úgy tűnhet, hogy 100 Ft.- egy 1 000 Ft.-os fogadásból semmi, akkor 10 ilyen szelvénynél a kezelési díj miatt 1000 Ft.-os vesztességben lenne, és ha bejönne a szelvény, vagy nem. Az 1000 Ft.-ot a kezelési díjakból már nem kapja vissza ezekből a szelvényekből.

Igen, az alkalmankénti fogadásoknál néhány forintért a 10 %-os díj elveszik, és talán kényelmesebb is egy alacsonyabb százallékot befizetni a fogadóirodák szolgáltatásaiért, mint befizetni pénzt az internetes számlára, és csak azután fogadni. Azonban, mint ahogy már említettük, a fogadók, akik hosszú távon pozitív értékekben akarnak mozogni,  nem engedhetik meg maguknak így kidobálni a pénzt az ablakon. Nagyobb tétnél a díj felszökhet akár tízezrekig. Ezen kívül, a díj valamennyi fogadásra vonatkozik.

A kezelési díjak 5.00/5 (100.00%) 1 vote