Allsvenskan 16. köre: Hammarby IF – Trelleborgs, Augusztus 05

Labdarúgás, vasárnap,  2018  Augusztus 05, Svédország, Allsvenskan, 15:00

Hammarby az idén igazán fantasztikus szezont él át és a bajnoki címért harcol. Jelenleg a 2. helyen van a táblázatban, 33 pontot szerzett eddig és a gólaránya 33:18. Az első AIK csak egy lovésnire van tőlük, sőt, még egy párbajjal kevesebbet játszottak, mint AIK. A múlt héten ez a két csapat Trelleborgs pályáján találkozott, ebből Hammarby 3:1 győzelme lett a vége. Most a hazai környezet is besegíti Hammarbyt, ahol nagyon erős a csapat és egy hasonló eredményt várhatunk. Otthon képesek voltak megverni például Siriust  és Brommapojkarnt 4:0, Dalkurdot 4:1 arányban, ezek a csapatok hasonló minőségűek, mint Trelleborgs. Ezen túlmenően a nagyon erős Malmöt 3:2 arányban verték meg, vagy Norrkopimg csapatát 2:1 arányban. A csapat, mint a verseny  legjobb gólszerzője Nikola Djurdic 9 góllal, mögötte Dibba és Hamad állnak 4-4 góllal, ezek után Tankovic. Éppen a támadás Hammarby legfőbb fegyvere, olyan gyengébb csapatokkal, mint Trelleborgs minden alkalommal könnyedén megbírkózik, ahogyan ezt már az idén néhány alkalommal bizonyította.

Trelleborgs a legmagasabb versenybe tavaly jutott be, amikor Jonkopings csapatát selejtezte ki a pótselejtezőben. De van nekik mit csinálni, hogy jövőre is megmaradjanak a versenyben. Jelenleg a 14. helyen vannak 12 ponttal és 15:29 gólaránnyal. Csak 3 pont előnyük van az utolsó Dalkurd előtt és csak 2 pont előnyük az utolsó előtti Brommapojkarna előtt. De a formájuk nem igazán jó, erősebb csapatokkal kikapnak, utoljára éppen a múlt héten Hamarbytól, azelőtt Ostersundtől 1:4, vagy AIK-től 1:4. Képesek voltak 2:2 döntetlent szerezni Dalkurdtól, de ez egy egység hasonló képességekkel, Hamarbyval nem lehet összehasonlítani ezt a csapatot. A csapatban az egyik pozitívum Deniz Hummet, aki az idén 5 gólt szerzettde senki sem nem segíti őt, így tehát ő lenne az egyetlen pozitívum a csapatban.

A múltheti találkozó világosan megmutatta, hogy hová fog a párbaj fejlődni vasárnap, Hammarby minden problémák nélkül megbírkózik ezzel a csapattal és győzni fog.

A  mi tippünk: Hammarby IF győzelme  – a legjobb oddsok a Sportingbet fogadóirodánál 1,29

 

Allsvenskan 16. köre: Hammarby IF – Trelleborgs, Augusztus 05 5.00/5 (100.00%) 1 vote