Általános tanácsok a fogadók számára

Akár egy olyan fogadó, aki a fogadással csak az unalmat üti agyon, vagy a fogadásnak annyi helyet szentel az életében, hogy megpróbál keresni vele, és hosszú távon pozitív értékekben lenni, akkor nem csak a statisztikákra kellene fordítania a figyelmét, és idejét,  hanem a tapasztaltabb fogadók tanácsaira is. Ma néhány ilyen tanácsra közelebről is ránézünk.

Az első tanács közismert, de ennek ellenére sok fogadó figyelmen kívül hagyja. Próbálja ki szakembernek lenni a sportesemények legkissebb korének. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a nyereséges fogadók inkább csak egy ligára öszpontosítanak, egy versenyre, és így lesznek jó szakemberek, olyanok, akik képesek leleplezni a bukmékerek és fogadóirodák hibáit, akik a szorzókat írják ki. Összpontosítva egy ligára áttekintést szerez, mivel az időt az információk megszerzésére csak egy versenyre szenteli, ezért a legkisebb részletekre is figyelhet, amelyek sokszor a párbajokat dönthetik el. Ha hajlandó elfogadni egy kis hátrányt abban a formájában, hogy az önnel kiválasztott liga, mint jégkorong, úgy labdarúgó, nem lesz minden nap játszva, akkor ebből a dontésből tisztességes nyereség származhat.

A következő tanács, amellyel a sikertelen fogadók nem igazodnak, a tény, hogy nincsen értelme utolérni a napi vesztességet, és hogy fogadni hosszú távon szükséges. Állítson be egy célt, amelyet el akar érni például a jövő hónap, vagy néhány hónap folyamán, és ezt próbálja teljesíteni. De ha ennél rövidebb időtávot állít be, fenyegetheti, hogy pánikba esik egy vesztes sorozat folyamán és az egész fogadási rendszere összeomlik. Ezzel a tanáccsal , természetesen szorosan kapcsolódik szinte kötelezettség részletes nyilvántartást vezetniminden fogadott szelvényről, összegről és pénz kivételről. Röviden, mint egy fogadási könyvelés.

A játékszámla több fogadóirodánál nem csak azért jó, hogy fogadhassunk a magunk kiválasztott sporteseményre a legjobb szorzóval, de arra is szolgál, hogy bónuszokat meríthetünk, amelyeket a fogadóirodák felkínálnak. Ezen kívül a legtöbb fogadóirodánál nem csak egy üdvözlő bónuszról van szól, de különböző bónusz programokat és akciókat próbálhat ki akkor is, ha már a fogadóirodánál néhány hónapja van regisztrálva. Miért ne igyekezni pénzt nyerni kockázat nélkül, ha már a fogadóirodák ezt olyan gyakran felkínálják, ugye?

A külömbség a fogadók közott,akik a fogadást csak szórakozásnak tartják, és a fogadók, akik igyekeznek a fogadással egy kis plusz pénzt keresni, vagy akik számára ez a fő megélhetési forrása, az, hogy a sikeres fogadók határozottan a fogadással nem csak az unalmat akarják agyonütni. A fogadást befektetésnek tartják, és ha nem igazán biztosak a fogadásukban, akkor nem fogadnak. Egy unalmas nap folyamán az embert vonzza fogadni és nézni  arra, hogyan boldogul  a csapatunk, vagy játékosunk, de ez igazán nem a helyes út a nyereséges fogadáshoz. Ahogy azt is már többször említettük, a fogadásban különösen fontos az önkontroll és a helyes önigazgatás.

 

Általános tanácsok a fogadók számára 4.00/5 (80.00%) 1 vote