Az 1xbet és az Unibet összehasonlítása

Az 1xbet –ről

Az 1xbet fogadóiroda az egyik legnagyobb szerencsejáték-szolgáltatók közé tartozik. A sportfogadási piacon 2007 óta tevékenykedik, és egy Oroszországból származó projektról van szó. Ezért elsődlegesen a kezdeteiben Kelet-Európára összpontosított. Fokozatosan azonban jelentősen bővítette a működését az egész világra, ami stabilitást biztosít a játékosbázisának köszönhetően. 2011 óta online formában is működik.


A szolgáltatások kínálata

Az olyan sportfogadások mellett, mint a labdarúgás, a tenisz vagy a jégkorong, a klasszikus szerencsejátékok széles választékából választhat, ahol különböző típusú nyerőgépek is elérhetők a demóban. És természetesen megjelenik itt a lehetőség az élő kaszinóra is, amely a játékterem hangulatát hozza Önnek közvetlenül a számítógépéhez.

Játszani természetesen a mobiltelefonján keresztül is játszhat, úgy az Androidon, mint az iOS-en is.

A regisztráció módszere

A regisztráció nagyon változó, regisztrálást választhat e-mailben, telefonon, pénznem és tartózkodási hely megadásával vagy a szociális hálózatok segítségével befejezni ezt a lépést. Az egész folyamat nem tart tovább, mint néhány másodpercet. Az ezt követő ellenőrzési folyamat azonban meglehetősen hosszú.

Fizetési módok

Nagy előny a különböző fizetési lehetőségek széles választéka. Ezek száma körülbelül 70, beleértve például a Bitcoin fizetési lehetőséget. Jelentős plusz a korlátlan kivételi limit.

Bónuszok

A kaszinó klasszikus belépő bónuszt kínál az új játékosok számára és folyamatosan egyéb érdekes bónusz ajánlatokat is.


Biztonság és ügyfélszolgálat

Az üzemeltető az SSL titkosítási technológiát használja a maximális biztonság érdekében. Minden problémát az interneten lehet konzultálni élőben, vagy telefonon kezelni, az ügyfélszolgálat számos nyelven elérhető, és mind ez nonstop. E tekintetben azonban az 1xbet-el nemcsak pozitív tapasztalatok vannak, de sok esetben az ügyfélszolgálati válasz nagyon lassú.


Az Unibetről

A kaszinó történetét 1997-ben kezdik írni, erősebb jelenlétével Európában 2000-től kezdődően. Fokozatosan bővítette a működését az otthoni Svédországról mintegy 150 országra. Tehát egy erős és stabil játékteremről beszélhetünk, ahol kielégítő a játékosbázis.


A szolgáltatások kínálata

A kínálatban van a pókerterem, sportfogadás és a klasszikus kaszinó. A kezdők a számukra kifejlesztett versenyekből választhatnak, javadalmazott versenyek is megjelennek itt. Egy nagyon forradalmi újdonság a képesség elrejteni a személyazonosságát egy póker kliensben, és teljesen anonim módon lejátszani a játékot. A sport világában az Unibet elsősorban az európai labdarúgó-bajnokságokra összpontosít. A kaszinóban klasszikus játékgépeket, rulettet és sok más játékot találhat. Az élő kaszinóban is játszhat.

Nem hiányzik természetesen a klasszikus mobil fogadási lehetőség sem. A mobilalkalmazás az Android- és az iOS rendszerekkel működik.

A regisztráció módszere

A regisztráció folyamatában meg kell adnia az összes bevezető információt és a biztonsági kérdést. Természetesen erre is szükséges felelni. A regisztráció magában foglal több lépést, de problémamentes.


Fizetési módok

Használhat elektronikus pénztárcát, banki átutalást, kártyás fizetést vagy Paysafecardot és Ukash-t. Örömet szerez a korlátlan pénzkivétel határértéke.


Bónuszok

A rosszabb hír a rajongók számára az, hogy az Unibet jelenleg nem kínál belépő bónuszt. Szerencsére a bónuszrendszer másképen meglehetősen kifinomult.


Biztonság és ügyfélszolgálat

Az Unibet is az SSL-t használja az érzékeny információk biztosításához. Az ügyfélszolgálattal online csevegéssel kommunikálhat több nyelven. A rajongók tapasztalatait megerősítik a nagyon készséges reakciói az Unibet alkalmazottainak a kontaktusnál, amit különösen a kezdők fognak értékelni. Az ingyenes támogatás telefonon is használható.

Összehasonlítás:

A fogadóirodák versenyezhetnek a nyújtott szolgáltatások körével. Ezek határozottan nagy és megbízható szolgáltatók. Az általánosan kedvezőbb feltételek és az ügyfélközpontúbb megközelítés miatt azonban minden bizonnyal helyen van ajánlani az Unibet -nél a regisztrációt.

További információk a: Онлайн спортын бооцоонууд – www.ebootsoo.com