Az Extraliga döntője nyúlik. Brno röplabdázik

A DRFG Hockey Arena, ahol jégpálya helyett a megkülönböztető narancssárga bíróság továbbra csütörtökön 18.00 végső elleni küzdelem Liberec, Brno polgárok játszott egy sorozat négy győzelem eddig elvesztette 0: 2 mérkőzések. „Az erő a forgalom bennünk, csak meg kell engedje el a” parancsoló Brno Spiker Marek Zmrhal. „Ha lesz egy hátteret, amit várunk, biztosan segíteni fog nekünk.”

És ez mennyi? „Mi adta ki 1500 jegyet iskolák és röplabda klub.Együtt jegy biztosan megérkezik, legalább háromezer embert, „mondta elnöke Martin Gerža Röplabda Brno. „A kérdés az, hogy sokkal több lesz eladni a jegyeket a box irodában, mielőtt a játék.”

Egy ilyen légkörben extraliga régóta tapasztalt, Brno néz röplabda hum. „Az elmúlt 13 évben még soha nem játszott a döntőben csarnokban több mint 2500 néző, akkor biztosan rögzíti,” jósolja Gerža.Részletes monitoring előzménystatisztikákat nincs idő.

Amint szerda főnök Brno röplabda felé indult a tömeg az újságírók, kimerült, behajolt a vasúti – egyike azon kevés „hoki örökség” az előtérben. “Minden nagyon igényes” – mosolyog. „De ez meglepett minket, hogy mi volt ilyen rövid idő alatt együtt Comet és az emberek a teremben képesek voltak ilyen állapotban.”

Mivel a nagy érdeklődést a nézők Brno röplabda döntők várt 26 éves, még a szervezők Úgy gondolják, hogy egy állványt nyitnak az állványon. “A röplabda a nézők számára játszik, nekünk találkozunk. Különben csak játszhatunk magunknak, ami nincs értelme, “mondja Gerga.Eredetileg úgy számítják a röplabda, hogy elegendő két lelátón ülő kapacitása 4200 férőhely.

„Mivel tudtam ismert, hogy az érdeklődés nagy. A Cseh Köztársaságban, sokan hosszú röplabda nem volt a fiúk, és én kapom meg, fogjuk használni, „engedékeny a Brno edző Ondřej Marek.

A díjak után a kezdeti dvojutkání Észak-Csehország, ami kedvezett Dukla világosan nyomon követhető, akkor néhány egyszerű feladat: elfelejteni. Regenerálódnak. Szolgáltatás minőségének javításához, és adja át vagy fragmentumok, amelyekben Brno ellenfél dominált. És ami a legfontosabb -, hogy beállítsa a pozitív fejét a többi sorozat.

„Egy kicsit, dolgoztunk együtt a csapat pszichológusa, a fiúk azt akartuk, hogy letölthető felelősséget.Úgy gondoltuk, hogy tudtunk játszani Dukla nyugodtan, és mi lehetett belőle gyógyulni, „mondta Marek.

A kulcs szerepet játszott és szokatlan látvány multifunkcionális csarnok, ahonnan miatt röplabda küzdelmek eltűnt óriás kocka felett játszik lapos. „Megpróbáljuk, hogy jobban érzékelik a környezetet, összerakni egy kört fény nagyon specifikus”, mondja az edző Brno.

„Liberec játszott a Bajnokok Ligájában a nagyobb termekben, de lehet, hogy egy nagyobb probléma,” Mark reméli. “Van a vonat több mint egy hétig, olyan finom,” biztosítja Zmrhal.

Most Spiker, 22, Brno ismerős folyosón. Ő volt az, hogy néhány évvel ezelőtt rendszeresen megjelent. Csak rajta egy fogaskerék kergette a korongot. „Játszottam ide Dukla Jihlava ellen Ytong.Emlékszem is, hogy itt vagyunk, mint a diákok is megnyert egy nemzetközi versenyen „Zmrhal horgászat előtt tartva, hogy öt évvel ezelőtt váltott jégkorong a röplabda.

„szoktam játszani az anyja és a nővére. És én akartam csinálni valami kemény „, magyarázza Zmrhal, aki tagja a szélesebb frissen röplabda csapat. „Ez egy nagy előrelépés. Ez a tény, hogy mi itt Brno Drema. Most meghozta a gyümölcsét. „

Rate this post