Bajnokok Ligája: Juventusz– Barcelona FC, November 22

Labdarúgás, szerda, 2017  November 22, Bajnokok Ligája, 20:45

Szerdán este Juventusz stadionján Barcelona mutatkozik be. Ez a csapat még az idén nem kóstolta meg a vereség keserűségét. Így elronthathatná a házigazda csodálatos hazai sorozatát, aki már majdnem 5 éve otthon nem szenvedett vereséget. Messi és Suarez készen állnak a hazai védelmet megtörni. Juventusz a hétvégén sok játékost pihenni hagyott, így ezeknek frisseknek kellene lenni, de a vendégek is azért kímélték a játékosait. Ez mind arra mutat, hogy ez az óriási sláger nagyon figyelt mérkőzés lesz, és nyilvánvalóan fontos is lesz. Nézzük a két csapatot egy kicsit kozelebről. Juventusz a Bajnokok Ligáján 17-ben az utolsó 19 párbajból vereség nélkül volt. A két klub utolsó 3 párbajában Juventusz stadionján 3, vagy több gól is esett, ha minden versenyt bele számítunk. Barcelona a Bajnokok Ligáján 5 párbajban egymás után nem szenvedett vereséget.

Juventusznál Paulo Dybala, Gianluigi Buffon, Blaise Matuidi, Mattia De Sciglio és  Alex Sandro a hétvégén pihentek, így szerdán visszatérnek a csapat alapjához. Douglas Costa és Mario Manžukič harcolak a helyért a csapat bal oldalán. Barcelona csapatához ismét vissza tért Gerard Piqueaz után, hogy a múltkor leszolgálta az 1 párbajos kötelező pihenését, büntetését. Nelson Semedo és Andres Iniesta a hétvégén már az első óra után le voltak váltva, így szerdán ők is frissek lesznek. Semedot már csak 1 kártya választja a büntetéstől. Paulinho nyomást kelt az alapra, és így itt lecserélhetné Ivan Raktičet.

Juventusznak Barcelonát meg kell vernie ahoz, hogy esélye legyen a D csoportban az első helyre jutni.  De a hétvégén nem készült fel erre túlságosan jó módon, mert Samptdoria Genoa csapatával 2:3 vereséget szenvedett. Barcelona ebben a szezonban minden versenyt beleértve, eddig vereség nélkül van és csak két alkalommal nem győzött. Luis Suareznek a kapu előtt meg kell törnie a sorozatát, bár a hérvégén már sikeres volt, így ez még nehezebb lesz Juventusz számára. Juventsz a Bajnokok Ligáján csak 2 alkalommal győzött az utolsó 5 évben, és lehet hogy otthon vereséget is szenvedhetne, ami ez először történne meg 2013-óta.

A  mi tippünk: Barcelona győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,55

 

Bajnokok Ligája: Juventusz– Barcelona FC, November 22 5.00/5 (100.00%) 1 vote