Bajnokok Ligája: Manchester United – Juventus Torino, Október 23

Labdarúgás, kedd, 2018  Október 23, Bajnokok Ligája, 21:00

A Bajnokok Ligája csoport fázisa 3. körében vagyunk, benne találkoznak olyan óriások, mint Manchester United és Juventusz Torino. A vendégekkel kezdünk, mostanában a szezon folyamán kiváló formában vannak, eddig a csapat 11 mérkőzést játszott le, ebből 10 alkalommal győzelmet szerzett és csak 1 alkalommal szerzett döntetlent. Juventusznak elsősorban a védelme kiváló, olyan játékosok ragyognak itt, mint Dybala, Mandžukič vagy Ronaldo. Maga Ronaldo itt a volt klubja ellen lép a gyepre, ezért annál érdekesebb lesz ez a mérkőzés. Úgy gondolom, hogy Juventusz a támadó formáját megerősíti ebben a találkozóban is és nem gondolom, hogy Manchester United tiszta számlát tudna magának tartani. Juventusz az idei szezonban már sok alkalommal bebizonyította, hogy erős ellenfelek ellen is tud játszani, lássuk például a győzelmeit Napolival, Lazioval, vagy 10 játékossal Valencia ellen. Sőt, ezekben a találkozókban minden alkalommal legalább 2 gólt szereztek.

Házigazdaként Manchester uinited mutatkozik be, aki ebben a szezonban eddig meglehetősen kiszámíthatatlan teljesítményeket mutatott. Az eddigi 10. helye az angol Premiere Leaguen nem tanúskodik a káprázatos formájáról. A csapatban kétségtelenül meg van a nagy minőség, de eddig ezt nem mutatják az eredményei is. Őszintén szólva, kíváncsi vagyook, hogy Mourinho milyen taktikát választ a párbajba, úgy gondolom, hogy inkább védelem jellegű lessz a játékuk, de így is úgy gondolom, hogy Juventusz ellen nem tudnak majd tiszta számlát tartani. Előbb, vagy utóbb elkell nekik kezdeni támadni, ami gólokat hozhatna mindkét oldalon. A csapat legnagyobb gyengéjét éppen a védelemben látom, az utolsó párbajában Chelsea ellen, és talán senki sem nem csodálkozhatna, ha Manchester 4, vagy 5 gólt is kapna.

Tehát a párbaj hasonló jellegű lehetne, mint Chelsea ellen, úgy gondolom, hogy Juventusz lesz a dominánsabb csapat, aki a labdánál is több időt szeretne eltölteni, így az esélyei is sokasodnak az ellenfelükhez képest. De azért Manchesterben is bízok, hogy tud gólt szerezni.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,87

 

Rate this post