Bajnokok Ligája: Napoli – Paris SG, November 06

Labdarúgás, kedd, 2018  November 06, Bajnokok Ligája, 21:00 

Napoli az idín Ancelotti edző vezetése alatt nagyon jól játszik. Ugyanis 11 lejátszott forduló után a legjobb egységek között mozog és tekintettel arra, hogy milyen jól játszanak az idén, ez nem is csoda. Az ellenfelét gyakran osztálykülömbségével verik meg és a minőségét a Bajnokok Ligáján is bizonyítani tudja. Itt az eddigi 3 lejátszott párbajokban 5 pontot szerzett, ami egyébként nem rosz, főleg ha figyelembe vesszük, hogy olyan ellenfelei voltak, mint Liverpool, vagy PSG. Anceloti az olyan játékosaira támaszkodik, mint Insigne, Mertens, Milik, Zielinski, Allan, vagy Hysaj, és ahgogyan ez látszik, ez az összeállítás nagyon is jól működik. A hazai bajnokságon Napoli vezstessége az első Juventusztól 6 pont, így a párbajában Empoli ellen kímélhette a játékosait, ezek pihenhettek és  készülhettek a nagy keddi meccsre.

PSG edzőjének a rendelkezésére állnak Cavani, Mbappe, és Neymar támadók. Együtt ez a három játékos szerintem a világ legerősebb támadását alkotja, ezt a tényt az eredmények is bizonyítják. A hazai bajnokságon ennek a csapatnak egyáltalán nincsen konkurrenciája, mivel 12 bajnoki párbajban már több, mint 40 gólt szereztek. Az ellenfeleitől már távolodnak, és ha a formájuk nem fog csökkenni, ismét megvédik a hazai bajnoki címet. Azonban a Bajnokok Ligáján 3 lejátszott párbaj után csak 4 pontja van. Napoli és Liverpool nagyon erős ellenfelek, és ha ez a francia egység a következő fázisba szeretne jutni, akkor el kell kezdeni neki győzelmeket szerezni. Ezért kedden nagyon támadó jellegű labdarúgást várok tőlük, amely sok esélyt kínál majd mindkét oldalon. Mivel a csapat a hazai bajnokságon az első elegendő ponttal, szintén kímélhették a játékosait, ezek nagy fegyelemmel készülhettek a Bajnokok Ligájára, ahol azért most jobban szükséges harcolni neki.

Hogyan tippeljünk. Ez nehéz most, mivel fontos, hogy Neymar játszik, vagy nem játszik. Ha nem sérül meg, akkor játzsani fog, így talán PSG győzhetne egy kicsi szerencsével és nagy fegyelemmel, nem szabad elfelejteni, hogy ki Napoli edzője, ahogyen említettem az elején. Inkább arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,47

 

Rate this post