Bajnokok Ligája: Paris SG – CZ Beograd, Október 03

Labdarúgás, szerda, 2018  Október 03, Bajnokok Ligája, 18:55

PSG nem csak a párbaj, hanem a verseny nagy kiemelt csapata. De fogadni a győzelmére 1,06 oddsal nem a legszerencsésebb választás  manapság. Hiszen mint játékos, az egy óriási hatású erő Neymar, Mbappé, Cavani  személyében, és ezek a nevek igazán nagy tekintélyt keltenek.  A francia bajnokságon az 1. helyen vannak 8 kör után 27:6 gólaránnyal. Ez átlagban 3 szerzett gól egy párbajban. A csámláján 24 pont van. Utoljára Nice stadionján szerzett 0:3 győzelmet. Már 20 perc játék után következett az 1. gól. Nice az egész játékban csak 1 közvetlen lövéshez jutott, ez is sikertelen volt. Nehezen lehetne a csapatban gyengét találni.  Ennek ellenére az első párbajban mégsem nem tudott Liverpoolban győzni, 3:2 vereséget szenvedett. De most sokkal könnyűbb ellenfelet kaptak, nem csak minőséggel, de játék stílussal is.

CZ Beograd a hagyományos klubok közé tartozik, már 1945 óta működik. A jó minőségű szerb ligában játszik, a tavalyi szezonban egészen uralta a bajnokságot. Az alap részben 30 párbajban 25 győzelmet, 4 döntetlent szerzett, csak 1 vereséget szenvedett. A gólaránya 75:15 volt. A csapat elősorban jó minőségű szerb játékosokból áll össze, mint Radic és Radonjic fontos szerepet játsanak a válogatottban is. A csapat kiegyensúlyozottan külföldi játékosokkal van kiegészítve, mint az ausztrál Degenek, holland Ebecilio és a francia Ben Nabpuhase. A harcokban a Bajnokok Ligáján Beograd megmutatta az erejét és otthon a lett Spartaks csapatát 2:0 aránnyal verte meg, idegenben 0:0 döntetlennel végzett. A litván Sudovával otthon 3:0 és idegenben 2:0 győzelmet szerzett, majd az utolsó párbajokban a szlovák Trnavával otthon 1:1 és idegenben 2:1 hosszabbításban jutott tovább. Az útját eddig a gazdag Salzburg-al 0:0 otthon, majd 2:2 Ausztriában hosszabbította meg.

Beograd a védelmi erejét otthon mutatta meg Napolival, ahol 0:0 döntetlent szerzett, hasonló stratégiával játszik majd PSG ellen is, feltételezem. Ezen kívül, a gyors lábú szerbek egy gyors ellentámadással könnyen szerezhetnek gólt is. A fogadásra nehéz jó minőségű tippet adni, biztonságos fogadni a gólok számára, legalább 2,5 gól esik a párbajban, a bátrabbak 3,5 gólt is fogadhatnak.

A  mi tippünk: legalább 2,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,29

 

Rate this post