Bajnokok Ligája: Paris SG – Manchester United, Március 06

Labdarúgás, szerda, 2019,  Március 06, Bajnokok Ligája, 21:00

Köszöntöm a jó labdarúgás rajongóit. Nézzük közelebről a párbajt a Bajnokok Ligájáról PSG és Manchester United között. Annak ellenére is, hogy PSG csapatánál Neymar és cavani hiányoznak, a francia csapat teljesítményén ez egyáltalán nem vehető észre. Sőt, ellenkezőleg, az utolsó hetekben ez a csapat megállíthatatlan. Az ellenfeleit egy osztály külömbségével  veri meg, mint az utolsó  3 párbajában, az utolsó előtti bajnoki párbajban, ahol magas 5:1 gólaránnyal verte meg Montpellier csapatát. Az utolsó bajnoki körben Nimes csapatát 3:0 eredménnye verte meg és azonos győzelmet szerzett Dijon ellen is a francia kupán. Természetesen, ezek az ellenfelek nem rendelkeznek a labdarúgás világában csúcs minőséggel, azonban manchester United igen. Ennek ellenére a Bajnoko Ligája első párbajában a francia egység ellen teljesen elveszett volt annak ellenére is, hogy a hazai pálya előnye volt az oldalán. PSG akkor egy nagyon jó teljesítményt mutatott, főént taktikailag. A párbajban néhány veszélyes esélyt tudtak teremteni, kettőt meg is valósítottak.

Ellenkezőleg, Manchester United majdnem semmit nem mutatott. Nem mindha nem tudna, de PSG nem engedte semmihez egyszerűen. Annak ellenére is, hogy Neymar és Cavani nem játszanak majd, PSG csapatánál sok más sztár lesz még. Például Mbappe, Di Maria, Alves, Paredes, Verratti, vagy Silva is. Egy szóval minden játékosa egy világhírű név. Manchester Unitednek  legalább 2 gólt kellene szerezni, ha a párbajt hosszabbításba szeretné küldeni. A játékuk nagyon nyílt lesz, amit a francia egység játékosai kihasználnak majd. És nem utolsó sorban a hazai környezet szintén PSG javára szól, és ez nem elhanyagolható tény, ebből a csapat szintén meríthet.

Azonban figyelembe kell venni, hogy PSG-nek a hazai bajnokságon nem sok lehetősége van egyenrangú csapatokkal játszani és így gyakorolni a taktikát, nem sok a lehetősége nagy klubok ellen játszani, ezt csak az európai versenyeken gyakorolhatja, másrészt néhány utolsó párbajban kínlódott, mint Lyonban 2:1 vereséget szenvedett.

A  mi tippünk: Paris SG győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,48