Bajnokok Ligája: Schalke – Manchester City, Február 20

Labdarúgás, szerda, 2019,  Február 20, Bajnokok Ligája, 21:00

A Bajnokok Ligája egyik nyolcaddöntős párbajaiban otthon fogadja Schalke az angol Manchester City csapatát. Ez nehéz lesz a német csapat számára. A házigazda jelenleg nem sok mindent kínálhat a jelenlegi formájával. Legalább is egy olyan csapattal szembe, mint Manchester City. Igen, néha megtörténhet, hogy egy csapat, amely kínlódik a hazai bajnokságán, az európa versenyen kellemesen meglephet és messzire juthat el. De nem gondolom, hogy ez lesz a jelenleg tehetetlen Schalke esete is. Manchester City ismét kiváló formába jutott, és a fogadás, hogy legalább 1 gól külömbségével fog győzni a vendég csapat, majdnem biztos lehetne. Ha pontosan csak ez az 1  gól lenne a külömbség, akkor a tét vissza jár.

Manchester City formáját legjobban az mutatja, hogy a Premier League utolsó párbajában 6:0 győzelmet szereztek Chelsea ellen. A főszerepet ebben a semmisítő párbajban Sergio Agüero játszotta, aki 3 gólt szerzett és azonnal az angol bajnokság legjobb gólszerői táblázatában az elejére került együtt Salah –al, azonosan 17 gólt szereztek. Azelőtt még manchester City 2:0 győzelmet szerzett Evertonban és otthon Arsenal ellen is 3:1 eredménnyel győztek, egy szóval kiváló formában vannak mostanában. Az egészségügyi szempontból is rendben vannak a játékosai, és természetesen, az idén is be szeretnének jutni a jövő évi Bajnokok Ligájára. Az idén azonban egészen a csúcsra szeretnének jutni ebben az európai versenyben. A hazai ligában ismét az élre jutottak, bár Liverpoolra vár még 1 párbaj. Manchester City támadása kiváló, és ez nem is csoda, mert a legjobb focisták állnak itt a gyepre, mint Agüero, De Bruyne, Sterling, Sané, D. Silva, Fernandinho, B. Silva, Jesus, Mahrez. Az edzőjüknek van kiből választani. A hazai banokságon a csapat a legtöbb gólt rúgja, eddig 74 gól 27 párbajban, ez átlagban 2,7 gól egy párbajra. Schalke védelmének így lesz mit csinálni egy ilyen csapattal szemben.

Schalke csak az 5. helyen áll a német Bundesligában, a formája valahová eltűnt, az utolsó 2 bajnoki párbajában egy gólt sem nem szerzett.

A  mi tippünk: Manchester City győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,30