Bajnokok Ligája: Shkendija 79 Tetovo – Sherif Tiraspol, Július 24

Labdarúgás, kedd, 2018  Július 24, Bajnokok Ligája, 20:15

A macedóniaia Shkendija hazai környezetben megbírkózott TNS csapatával Walesből 5:0 arányban és Ibraimi 4 gólt szerzett. De ezután az ellenfeléhez utazott, azomban itt 0:4 arányban szenvedett vereséget. Shkendija azelőtt a Bajnokok Ligáján  2011/2012 szezonban volt utoljára. Tavaly az Európa Ligában próbálkoztak, ahol egészen jól boldogultak. Egészen addig, amíg AC Milano nemselejteztei a csapatot. De ezelőtt még Trakait, HJK-át, Dacia Chisinaut tudták kiselejtezni.Egy évvel ezelőtt a belga Gent selejtezte ki őket, ők meg hrom csapatot is, meglepő módon a lengyel Cracoviat, Neftci Bakut, sőt, mlada Boleslavot is.  Ezek a tapasztalatok besegíthetnének a csapatnak a mérkőzésben a moldovai bajnok ellen is. De meg kell említeni, hogy ez a moldvai liga nem nagy minőséggel rendelkezik, idegenben vereséget szenvedett Torpedo Kutaisi-ben Grúziában 1:2 arányban és a tovább jtását csak otthon mentette meg.

Sherif Tiraspol a moldvai ligát 6 alkalommal nyrték meg az utolsó 7 szezonban. Az említett 1:2 veresége után Grúziában otthon 3:0 győzelemmel selejtezte ki. A csapatukban van néhány brazil játékos, majd több nemzetiség játékosa is van a csapatban, hasonlóan, mint más európai csapatokban. A házigazda föként otthon erős és legalább 1 gólt szerzhetnének komoyabb problémák nélkül. De a visszavágón a védelem megmutatta, hogy milyen sebezhetőek, és legalább 1 gólt biztosan beengednek. Nézzünk még néhány statisztikai adatot a mérkőzéshez.

Shkendija két utolsó párbaját a Bajnokok Ligáján már említettem, baráti találkozókat 2 győzelemmel és 1 döntetlennel fejezte be. Tiraspol pedig a Bajnokok Ligáján az idén 3:0 győzelemmel és 2:1 vereséggel játszotta le, a moldvai liga utolsó 3 párbajában 2 győzelmet és 1 döntetlent szerzett. Ezekből látható, hogy a csapatok tudnak gólt szerezni, és gólt kapni is, nem félnek támadni, védeni igyekeznek, nem minden alkalommal sikeresen. Bármi megtörténhet, ezért nem a győztesre fogadok, hanem a gólok számára. Esetleg arra is, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok a Unibet fogadóirodánál 1,33

 

Bajnokok Ligája: Shkendija 79 Tetovo – Sherif Tiraspol, Július 24 5.00/5 (100.00%) 1 vote