Bundesliga 10. köre: Mainz – Bremen, November 04

Labdarúgás, vasárnap, 2018  November 04, Németország, Bundesliga, 18:00

Vasárnap délután a Bundesliga következő köre folytatódik, két olyan csapat is találkozik, amelyek teljesítményei változóak. Ezért nagyon nagy taktikai harcok zajlonak le. Az egyik oldalon Mainz a kedvezőtlen mérlegével 5 párbaja győzelem nélkül egymás után, plusz pont a házigazdák számára az, hogy hazai pályán nagyon koncentrált teljesítményt hoztak. Utoljára Mainz minőségéről Bayern München győződött meg. Csak egy sovány 1:2 győzelmet vitt haza. Az utolsó körökben a házigazda az erős Herta csapatával szerzett gólnélküli döntetlent,  majd a vonzóan játszó Wolfsburggal. Werder Bremen valamivel jobban áll, a játékosai emlékezetében ott van még az utolsó veresége Leverkusen ellen 2:6, ami a játékosok önbizalmát nem nagyon segíti. A vendégek képesek idegen pályákon győzelmeket szerezni, de ebben a körben egy olyan ellenfél várja, amely más stílussal játszik, mint ahogyan meg vannak szokva a Bundesliga más csapatainál.

Nézzük a házigazda játék stílusát. A védelmi sor változatlan marad, ez a jó eredmények és sikerek garanciája. A bal oldalon már a 7. szezonját Brosinsky játsza.Bell és Niakhate nem hiányoztak a helyükről egy percig sem, ez elmondható a spanyol Caricolo játékosról is, aki a szezon elején Espanyol csapatától érkezett. A középpályás Gbahim és Latza gyakran kerülnek a védelem soraiba. Az élen Mateta áll, erre Werder játékosainak vigyázni kell majd. Werder szélein Theo Gebreselasie és Augustinson játszanak, nagy fizikai előnyökkel. Werder játék stílusa sok gólt tud szerezni, de sajnos sokat tudnak kapni is, ahogyan a múlt körben erről meggyőződhettünk. A csapat felállítása 3-5-2, gyakran változik 4-4-2, vagy 4-3-3-ra a párbaj folyamán is. Ezért érdekes lesz figyelni, hogy hogyan boldogul a két csapat egymással.

A nézők számára ez érdekes mérkőzés lesz, mivel mindkét csapat gyakran váltogatja a taktikáját, nem is fogadunk inkább a győztesre, mert az esélyei a két csapatnak a győzelemre még a bukmékerek szerint is majdnem hogy csak azonosak, döntetlenre nem nagyon szeretek fogadni, nagyon bizonytalan dolog ez, ezért a gólokra fogadok. Mindkét csapat képes gólt szerezni.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,67

 

Rate this post