Bundesliga 11. köre: Köln – Hoffenheim, November 5

Labdarúgás, vasárnap, 2017  November 5, Németország, Bundesliga, 15:30    4.11.

Az utolsó Köln az idén még a hazai bajnokságon nem győzött, ezért most fogja ezt megpróbálni otthon Hoffenheim ellen. Mindkét csapat játszott az Európa Ligában, ezért szerepet fog játszani a fáradság is és a káder szélessége. Ezért is a vendégek gypeljük, többet a cikkben tudhat meg. Köln a Bundesligán az utolsó 10 párbajból 8 elveszített. Az utolsó 3 hazai párbajban Hoffenhaimmal döntetlent játszott, ha minden versenyt beleszámítunk. Ezekben a párbajokban a félidőben is döntetlent játszott. A két csapat utolsó 6 találkozójából ötben Köln stadionján  legtöbb 2 gól eset, minden versenyt beleértve. Hoffenheim és Köln utolsó 5 párbajában Hoffenheim egy alkalommal sem nem szenvedett vereséget, minden versenyt beleértve.

Nézzünk néhány újságot a klubok hátteréről. Kölnben Peter Stoger menedzsernek nem sok lehetősége van forgatni a csapatot, így haszonló lesz, mint az Európa Ligában BATE Borisov ellen. Lukas Klunter és Pawel Olkowski a jobb oldalon kínálnak támadó lehetőséget. Claudio Pizarro az izom sérülése miatt nem tér vissza , így Sehrou Guirassy egy következő lehetőséget kap. Hoffenheimban Julian Nagelsmann menedzserének kellene forgatni a csapatot, mivel csütörtökön a csapata az Európa Ligában játszott. Benjamin Hubner visszatér a büntetésae után, így a gyepre áll, Kevin Vogt pedig csütörtökön megsérült. Steven Zuber a jobb oldalon fog állni, helyettesíteni fogja a sérült Pavel Kadeřábekot, Nico Schulz, vagy Philipp Ochs készek a jobb oldalon játszani.

Köln 10 bundesligás párbajban csak 2 pontot tudott szerezni. Így bár a táblázat végén van, az Európa ligában olyan messzire akar majd jutni, ahogyan ez csak lehetséges lesz. Ez a pontjaiba is kerülhet Hoffenheimmel. Hoffenheim csütörtökön képes volt Törökországban elérni ezt-azt, így az utolsó két párbajból meg kell szereznie, amit csak lehetséges lesz. Ellentétben Köln-el a csapatának nagyobb a mélysége, így lehet fordítani a csapaton. Várható, hogy hoffenheim a gyepre pihent játékosokat küld, és ennek a párbaj végén segíteni kellene.

A  mi tippünk: Hoffenheim győzelme  – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 2,55

 

Bundesliga 11. köre: Köln – Hoffenheim, November 5 5.00/5 (100.00%) 1 vote