Bundesliga 16. köre: Bremen – Hoffenheim, December 19

Labdarúgás, szerda, 2018  December 19, Németország, Bundesliga, 20:30

Bremen klub rajongói biztosan nem panaszkodhatnak arra, hogy a csapatuknak problémái lennének gólokat szerezni, még a Bundesliga legjobb csapataival sem, mint például Bayern München, bár ez a párbaj végül is 1:2 eredménnyel végződött a bajor csapat javára. Vagy az utolsó bajnoki párbajban az első Dortmund stadionján, amely ellen Bremen ismét sikeres volt gólszerzésben. Hogy Bremen problémák nélkül játszik támadó jellegű játékot az is bizonyítja, hogy az idén eddig minden alkalommal minden ellenfelének legalább 1 gólt rúgott. Így nem csoda, hogy az idei évadban eddig 25 gólt szereztek. Azonban a csapat gyengéje elsősorban a védelem. Bremen elégé sok gólt kap is, ezért is az utolsó 5 bajnoki párbajból csak egyetlenben tudott győzni. Összesen így már 25 gólt kaptak, többet már csak Nürnberg, Hannover és Düsseldorf kaptak. Ha tehát Bremen csapatának valamiben javulni kellene, ez biztosan a védelem.

Hoffenheim a német bajnokságban olyan csapatok közé tartozik, amely elsősorban a támadásra fektetik a hangsújt. A támadó játékosai, mint Szalai, Kramarič, vagy Joelinton jó minőséggel rendelkeznek, ami természetesen a német csapat eredményein is tükröződik. Hofffenheim tartja az átlagos 2 megszerzett gólt egy párbajban. Eddig majdnem minden alkalommal tudott gólt szerezni, olyan csapatok ellen is, mint Bayern. Gólt az idei évadban először csak az utolsó bajnoki körben nem tudtak szerezni Monchengladbach ellen, akivel csak 0:0 döntetlen volt a végeredmény. Az edzőjük nem választja a támadó taktikát csak a gyengébb ellenfelek ellen, hanem majdnem minden alkalommal. Ez is az oka annak, hogy Hoffenheim az idei évadban majdnem minden párbajában kapott gólt, mint a hazai bajnokságban, úgy a Bajnokok Ligáján is, ahol végül az utolsó helyen végzett.

Tekintettel arra, hogy miylen két csapat találkozik a gyepen egymással, a legjobb lehetőség a fogadásra szerintem az, hogy a párbajban mindkét csapat gólt szerez. Aki szeretne egy kicsit kockáztatni, az a gólok számára is fogadhat, legalább 2,5 gólt szerez a két csapat a párbajban.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a 1xbet fogadóirodánál 1,37

 

Rate this post