Bundesliga 22. köre: Bremen – Wolfsburg, Február 11

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Február 11, Németország, Bundesliga, 18:00

A Bundesliga 22. körét este 18:00-kor zárja a párbaj bremen és Wolfsburg között. Mindkét csapat nagyon hasonló helyzetben van, Bremen a 15. helyen van csak 3 ponttal a kiesési zóna felett, további 2 hellyel és 4 ponttal feljebb van Wolfsburg a 13. helyen. A két csapat formája is hasonló, így a kérdés az, hogyan tippelni erre a párbajra, hogy kifizetődő legyen? Nézzük a tényeket. Bremen nem szenvedett vereséget Wolfsburgtól már 4 alkalommal egymás után, ebből 3 -szor győztek. A két csapat utolsó 10 párbajából 9-ben több, mint 2,5 gól esett. Bremen csak 2 párbajt nyert meg az uolsó 6-ból, bennük 3 döntetlent is szerzett. Bremen utolsó 6 párbajában több, mint 2,5 gól esett. Bremen már 6 hazai párbajt egymás után nem veszített el, ebből 3 győzelme volt. Az utolsó 4 hazai párbajából 3 alkalommal döntetlent szerzett. Bremen utolsó 5 hazai párbajában 3 alkalommal kevesebb, mint 2,5 gól esett. Wolfsburg csak egy párbajt nyert meg az utolsó 6-ból, benne 3-szor döntetlent szerzett, és 2-szer vereséget. A csapat utolsó 6 párbajából 5-ben kevesebb, mint 2,5 gól esett. Wolfsburg csak 3 alkalommal nyert az idei 13 párbajból idegenben. És csak 1 alkalommal nyert az utolsó 11 párbajból idegenben, 6 alkalommal döntetlent szerzett bennük. Wolfsburg 6 párbajában idegenben kevesebb, mint 1,5 gól esett.

Bremen csapatánál Milos Veljkovic harcol a helyért a védelemben Sebastian Langkamp-al. Ha Philipp Bargfrede rendbe jön vasárnap estig, az 1. perc óta a védelembe áll. A szélekre Florian Kainz, Milot Rashica és Jérome Gondorf igyekeznek beállni. Wolfsburgnál Marcel Tisserand vasárnapignem lesz képes meggyógyulni az izom sérüléseiből, így a bal oldalra talán Gian-Luca Itter, vagy William lép. Míg a szerdai DFB Pokal-ra Daniel Didavi szabadot kapott, vasárnap már nem kellene neki hiányozni az alapban. A szárnyakon más lehetőség is van Admir Mehmedi és Josip Brekalo szemályeiben.

Werder Bremen egy hete meglepett, amikor 2:1 arányban Schalket verte meg és így egy fontos lépést tett a megmentéseért a német elit között. A héten pedig hosszabbításba juttatta a kiemelt Leverkusent 2:2 arányban. Wolfsburg a múlt hétvégén 1:1 döntetlent játszott Stuttgartal és hétközben a Kupán 1:0 vereséget szenvedett Schalketől. Tekintettel arra, hogy a két csapatot a táblázatban csak 4 pont választja és a két csapat fülig bent van a harcokban a megmentésért, egy nagyon kemény párbajt várunk. Javasoljuk, hogy a házigazdára fogadjonak, Bremen játékosai lesznek jókedvűek. A párbajban több, mint 2,5 gól esik.

A  mi tippünk: Bremen győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,08

 

Bundesliga 22. köre: Bremen – Wolfsburg, Február 11 5.00/5 (100.00%) 1 vote