Bundesliga 26. köre: Mönchengladbach – Freiburg, Március 15

Labdarúgás, péntek, Március 15, Németország, Bundesliga, 20:30

Mönchengladbach eredményei az utolsó időkben nem olyanok voltak, ahogyan ezt a rajongói kívánták volna. Különösen a magas vereségük Bayernel határozottan nem tetszett a csapat rajongóinak, ennek ellenére meg kell mondani, hogy a teljesítményük egészében az utolsó bajnoki párbajban Meinz stadionján, tetszett. Mönchengladbach a mérkőzés folyamán néhány esélyt tudott teremteni, jobb volt, mint az ellenfele, végül tehát teljesen megérdemelten győzött is. A csapat edzője olyan játékosokra támaszkodik, mint Stindl támadó,   Hazard, Strobl, Zakaria, vagy Elvedi, aki az utolsó bajnoki párbajban gólt lőtt. Ezek a játékosok vannak  legnagyobb részesedéssel abban, hogy Monchengladbach jelenleg a táblázatban a 4. helyen áll, amely még biztosítja a közvetlen résztvételét a Bajnokok Ligája csoportos szakaszát a jövő évi évadban. Emellett a harmadik Lipcse ugyanolyan számú ponttal rendelkezik. Így Monchengladbachnak óriási a motivációja.

Az ellenfele Freiburg. Olyan csapat, amely az idén csak átlagos teljesítményeket nyújt, és az eredményei is erről tanúskodnak. Ez a német egység 25 bajnoki kör után a bajnoksági táblázatban a 12. helyen áll jelenleg. A csapat óriási gyengéje éppen a gyenge védelme, ezt bizonyítja a tény is, hogy Freiburg az utolsó 10 párbajában csak 1 alkalommal nem kapott gólt. A többi esetben mindig kapott gólt és határozottan nem csak egy gólról volt szó. A gyenge védelmének az oka az, hogy ez a német egység az utolsó 10 párbajából csak 2 alkalommal szerzett győzelmet. Ha van valami, amit javítani kellene, ez elsősorban éppen a védelem a csapatnál. Bár otthon ez a csapat kellemetlen is tud lenni, és erősnek látszik, most idegenben játszik, ahol már az eredményei nem olyan káprázatosak. Hiszen 12 párbajban itt csak 10 pontot szerzett 2 győzelemért és 4 döntetlenért, 6 alkalommal vereséget szenvedett. A gólaránya idegenben 11:21, ami negatív mérleg.

Tekintettel arra, hogy Monchengladbach motivációja óriási, ezen túlmenően a hazai környezet előnyeit élvezheti, a győzelmére fogadok, mivel az ellenfele idegenben gyenge.

A  mi tippünk: Mönchengladbach győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,66

 

Bundesliga 26. köre: Mönchengladbach – Freiburg, Március 15 5.00/5 (100.00%) 1 vote