Bundesliga 3. köre: Dortmund – Frankfurt, Szeptember 14

Labdarúgás, péntek, 2018  Szeptember 14, Németország, Bundesliga, 20:30

Dortmundra szerintem egy sikeresebb évad várakozik a hazai versenyen, mint ahogyan ez tavaly volt. Dortmund egy magas győzelemmel lépett az új szezonba 4:1 aránnyal RB Lipcse ellen. Annak ellenére is, hogy Dortmund már veszített Augustin lövése után azonnal az első percben, nem esett pánikba, tovább játszotta a játékát és a félidőben 3:1 állással lépett az öltözőbe. Ez csak arra mutat, hogy milyen erős tud lenni ez a csapat, és az sem változtat a véleményemen, hogy a második körben Hannover stadionján pontot veszített, ahol egyértelműen játéki fölényük volt. Hannover egy alkalommal sem nem tudott Dortmund kapuja felé lövést küldeni. Dortmund olyan játékosokkal rendelkezik, mint Marco Reus, Alex Witsel, Philippe, vagy Schmelzer. Együtt ezek a játékosok az egyik legerősebb csapatot alakítják a német bajnokságon. Dortmund elsősorban hazai közönség előtt erős, már az első párbajában is ezt emgmutatta, támadó taktikát választott az elejétől, öröm volt nézni a párbajt. Az utolsó kölcsönös párbajban Dortmundban a házigazda volt a sikeresebb.

Frankfurt úgy játszik, mint ahogyan ezt a szezon elején feltételeztem, tehát átlagos labdarúgást. Ugyan az első körben képes volt győzniFreiburg stadionján 0:2 eredménnyel, de egyértelműen Freiburg volt a jobb csapat. Frankfurt képes volt 2 alkalommal a kapura támadni, és minden alkalommal ezt egy góllal fejezte be, ellenkezőleg, Freiburg egész idő alatt nyomta, de végül semmi sem lett belőle. Frankfurt a második párbajában 1:2 vereséget szenvedett Bremen ellen. Ismét csak 1 alkalommal lött a kapura, ebből is gól lett a végén. De ezzel nem sokat szerzett, mivel Bremen nyomása óriási volt, olyannyira, hogy végül Frankfurt a végén vereséget szenvedett, és meg kell mondani, hogy megérdemelten.

Frankfurt láthatóan problémák nélkül tud gólokat szerezni, azért a védelme aránylag lyukas, sok gólt is kapnak. Minden arra mutat, hogy a végén Dortmund fog örülni a győzelemnek, fogadni talán a gólok számára is érdemes, az óvatosak arra fogadhatnak, hogy legalább 1,5 gól esik a párbajban, a bátrabbak 2,5 gólt is fogadhatnak egy kis kockázattal.

A  mi tippünk: Dortmund  győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,47

 

Rate this post