Copa del Rey: Levante – Lugo, December 06

Labdarúgás, csütörtök, 2018  December 06, Spanyolország, Copa del Rey, 12:00

Spanyolországban ez a kupa nagyon nészerű, fontos verseny ez a klubok számára. Az érdekes ebben a párbajban az, hogy benne találkozik egy csapat az első ligából az ellenfelével a második ligából. Ez már a visszavágó lesz, az első párbajt a csapatok döntetlen 1:1 eredménnyel fejezték be október végén. A házigazda Levante a La Ligában nagyon jól játszik, a táblázatban a hatodik helyen áll 21 ponttal és a híres Real Madridra csak 2 pont vesztessége van. A gólaránya 23:21Ezen túlmenően a párbajaiban a saját közönségük előtt nagyon jó a mérlege, az utolsó 4 párbajából hármat megnyert erős ellenfelekkel. És az utolsó bajnoki párbajban a híres Atletico Bilbaot 3:0 vereséggel küldte haza. Levante magyon támadó jellegű labdarúgást játszik, majdnem minden párbajban tud gólt szerezni, még az erősebb ellenfeleivel is.

Lugo érkezik Levante stadionjára a második ligából, ahol nagyon kínlódik, csak a táblázat 16. helyén kuporog. Már csak 1 pont választja a kieséstől. Eddig csak 16 pontot szerzett a versenyben, a gólaránya is igazán szörnyű, 13 gólt szereztek és 17 gólt kaptak. Ez a gólarány mindent elmondó. A párbajaiban idegenben még rosszabb, hiszen az utolsó 5 párbajban két alkalommal döntetlent szerzett és háromszor szenvedett vereséget. Az utolsó 8 párbajából idegenben csak 1 győzelme van. Az utolsó párbajában vasárnap december másodikán Osasunával idegenben 0:1 veresége van a számláján, ez a csapat a táblázatban a 8. helyen van és 25 pontot tudott osszeszedni 16 párbajban.

Ahogyan megemlítettem, az első kölcsönös párbajuk 1:1 döntetlennel végződött, és éppen ez az 1 gól  idegenben Levantenek nagy esélyeket ad a tovább jutásra. A csapat formája jelenleg nagyon jó és Lugo, amely csak kínlódik, nem lehet számára akadály. Nem beszélve a hazai környezet előnyeiről és a saját rajongók előnyéről. Éppen ezért nem nagyon értem a bukmékerek gondolkodását, mivel számomra a győztes nagy valószínűséggel majdnem hogy csak biztos. A bukmékerek Levante győzelmére 1,5 körüli értékü oddsokat írtak ki.

A  mi tippünk: Levante  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,51

 

Rate this post