Csehország – Sziget 2: 1, a célokat megnyerte a Soucek és a Sýkory híressége

A kapu Halldorsson, Gunnarson, még csak nem is kapitány és sztárjátékos Gylfi Sigurdsson.

és teljesítményének Izlandon megnyilvánult. Még miután közel húsz perc csehek védelmi megalázta a saját fegyverét, vagy ha hosszabb autó. Smith vágta a labdát jobbra, hogy a terület, ahol nedůrazného védekező izlandi Arnason vett gyors lövés Soucek. Ez volt az első válogatott cél.

Még mielőtt megkapta a labdát a hálóba Krmenčík érkezett Kopic blokkolt lövés, de a játékvezető, mert az ő állítólagos les gól nem ismeri. Mint kiderült, az ismételt televíziós felvételeket helytelenül.

Sziget első felében két tisztességes esélye.Itt az első teljesen után már kevesebb mint két perc Kjartansson hogy éles szögben a kapufáról. Vaclík akkor volt munkája, még a végén felében, amikor a lövés a távolság ellenőrzött Ólafur Skúlasson követte a gólvonal mentett Másrészt Hook, aki rúgott lazaság kísérlet Finnbogasona.

Az év második felében szerezte a második cseh gól Sykora, aki volt, míg abban a pillanatban a pályán alig három perc alatt. Novak el van nyomva a középső Barak és Slavia középpályás először égett a cél – is neki, ez volt az első ünnepélyes lövés.

Mivel a végén a sziget csak esett, és még nem sikerült, a csehek nyertek az első három évben a harmadik egyezik a sorban.

Rate this post