David Limberský. Gyűjtő labdarúgó címek és mimofotbalových bajt

Ez a szlogen lassan egy védjegy. Ahhoz kivédeni, hogy egyszer Pilsen értékesíthet T-shirt a felirat: „Limberský, te barom.” Szándékosan hibásan mint énekek a „Te egy vadállat” furcsán hangzik.

Limberský a legszembetűnőbb szám futball mester. Jekyll és Hyde. „A futball kell táplálni egy teljesen más verseny,” mondta edzője Karel Krejčí amikor Limberský és legénysége elindult az örvény a hétvége ünnepség.

Pilsen a negyedik cím 2011 óta Limberský mindig központi szerepet játszott.

Először is, mint egy fantasztikus bal hátsó, aki megrúgta a labdát šajtlí többnyire jobb. Később, mint egy nagy játékos, aki összegyűjti a bókokat kivéve a sport és a baj.

A végén a jelenlegi szezonban, ez csak azt mutatja.Mert Limberskému veszélye, hogy már az elmúlt három fordulóban nem fog játszani. Legközelebb költségek miatt büntetés négy sárga lapot és csütörtökön kell, mielőtt a fegyelmi bizottság, amely megvédi obszcén mozdulatot tett Spartan rajongók: felemelte mindkét közepén.

Még az ilyen pillanatokban pilseni szeretik Limberský Ez a szimbólum a pilseni felkelés . Minél jobban utálja a Sparta. Senki sem a bajnokságban nem figyelte, valamint ellentmondásos, mint ő.

Az őszi hegesztett pileup hatása alatt alkoholt, amelyhez majd egy rendkívül helytelen gólszerzési ünneplés, amely megpördült a kerék. Plzen neki a büntetés vette át a karszalagot, ő kopogott millió dolláros bírságot, a nemzeti edző Vrba hiányzott neki a végén európai képesítést.Az évben, ő elvesztette az engedélyt, hogy a bulvárlap foglalkozott a románca modell Mesarošová. „Az ő rögtönzött, nagyon izgatott voltam, és azt mondtam neki én,” válaszolta az edző Krejci.

Limberský beszélgetni rohanó. Tény, hogy a sajtó nem beszél egyáltalán, kivéve szombaton volt csak boldog ugat a kamerába Cseh Televízió. „David értékelik annak fontosságát, hogy a jövőben. Most van itt az ideje, nagyon szenvedélyes „, mondja legendás Pavel Horváth. Otthon

Pilsen korszak nélkül Limberského sem. Együtt Horvath Középpályás Mágus edző Vrbou álló Szentháromság. 2008 óta, amikor is visszatért kísérlete Spartan Csak hiányzott mindössze 20 bajnoki! Ha összeadjuk az összes perces sétára a szám szerinti 18.623!És ez még nem számít csatában jutott, és a nemzeti csapatban.

Limberský tartó kóros, és amikor eladta Pilsen Stadium köszönhetően sírni, hogy vadállat, ez egy bók neki. Azonban észre, hogy minden egyes CuLi. Még szombat este lányával a karján Natalka.

By the way, a közelmúltban felbukkant egy vadonatúj helyzetbe. Elköltözött a régió, mint egy védekező középpályás pajzs tisztított középpályán. Hasonló fejlődés kell fordítani spriccel német Philipp Lahm, vele azonban elkezdett sokkal korábban.

Pilsner Mazak nyúlik 33, amely nem a kor, hogy meredek változása. Talán csak vészhelyzet megoldás, mert a kárt Hořava a Vanek, de mit gondol Pilsen a következő szezonban?Áttekintés Limberský van az agressziót és a tisztelet nem beszélünk, végül, sőt, megjelent szerdán pilseni valaki egy mennydörgő hang. Mivel a végén ilyen Horváthova főnök hiányzik.

Ki tudja, talán Limberského várva a következő kihívás. A sport.

Rate this post