Espanyol Barcelona – Deportivo La Coruña 1:0

Espanol logoKiesett fenyegetett Espanyol sikerült eszén haza Deportivo La Coruna és először abban a naptári évben 2016 ünnepli bajnoki győzelem. Az egyetlen gólt gondját második felében Marco Asensio.

Asensio, aki adott otthont a Barcelona klub a Real Madrid szerezte a ötvenkettedik percre szoros és az első találatot mez Espanyol hamar kiderült, hogy a győztes. Főoldal szerezte az egyetlen második győzelmét a vezetése alatt edző Constantin Gâlcă és menekülni kiesés vizek legalább valamelyest enyhíti a nyomást, amely szerint a román edző az elmúlt hetekben talált.

Ez Deportivo marad a békés az asztal közepére, de a sorozat nem a győzelem, már régen meghaladta a megjelölés “riasztó” – galíciai uralja az egész elmúlt kilenc fordulóban, és tiszta marad remízovým király Primera División. Bár csak Valencia eddig vezette a számát a végéhez dvojcifernému szám, Depor befejezte tizennégy osztály pontokat!

A múlt héten Gâlcă díjak engedett mondta Valencia, csak 2: 1, bár az elején a második felében vette át a vezetést. Ezúttal a helyzet megismétlése – röviddel változó oldalán nyitotta meg a pontozási Asensio – de az eredmény maradt javára a hazai csapat.

Espanyol nakročil, hogy megfeleljen a jobb láb után hosszú szakaszokon az első félidőben sikerült pin ellenfele saját tizenhatoson, bár látogató kapus német Lux volt, hogy csak egy beavatkozás. Hét perccel a második félidő, de az uralkodó hazai győzött, amikor Burgui megszökött a bal nacentroval pontosan Asensio, aki először dolgozott a labdát a bal, majd hirtelen lezuhant a hálóba.

Lux kapus meg kellett tennie ahhoz, hogy a remény a végén Deportiva a településen. Mivel a reggeli Morena, és dorážka Asensio így találkozott nincs siker és Espanyol ideges várakozás játék véget ér. Barcelona klub nem tud megbirkózni, és ő felsóhajtott ünnepli első győzelmét az új évben. Ezek építeni a tetőtérben újonc Gijon, míg a Deportivo otthon üdvözölni tapogatózás Granada.

Rate this post