Európa Liga: Sporting Lisboa – Arsenal London, Október 25

Labdarúgás, csütörtök, 2018  Október 25, Európa Liga, 18:55

Ebben a találkozóban a táblázat első helye a tét. Ezért ez a két kiváló csapat biztosan gólokat szeretne szerezni. De kezdjük az elején. Arsenal az idei évadban kiváló garanciája annak, hogy a párbajaiban sok a támadás és a gól. Az utolsó 10 találkozójában 10 győzelmet szerzett és egy alkalommal sem nem szerzett kevesebb, mint 2 gólt. Úgy látszik, hogy a londoniak végre megtalálták a megfelelő edzőjüket és egy olyan rendszert, amely megfelel nekik. Arsenal nagyon erős elsősorban a támadó fázisban. Magáért beszél  a 11 góljuk az utolsó 3 párbajából. Az Európa Ligán főként olyan játékoaok kapnak esélyt, akik nem lépnek gyepre rendszeresen a Premier Leaguen. . Ezeknek éppen az Európa Ligán van a legjobb lehetőségük megmutatkozni, az egyikük például  Pierre E. Aubameyang. Ez képes volt 30 perc leforgása alatt az utolsó találkozóban Leicester ellen 2 gólt szerezni, talán Sporting ellen is sikeres lehetne. Ez egy gyorsa játékos, és a lassúbb védők számára, mint Coates és Pinto problémákat okozhat. A változások a védelemben is bekövetkeznek, így talán nem lesz olyan kompakt és nagyobb esélyt kínál az ellenfelének gólt szerezni. Ez a tény bebizonyosodott már a múltban is, elég megnézni a párbaját Vorskla Poltava, amikor Arsenal otthon két gólt is kapott.

Sporting hasonlóan, mint Arsenal, kiváló elsősorban a támadásban. Itt olyan játékosok állnak a csapat rendelkezésére, mint Bruno Fernandes, Marcos Acuna vagy Nani. Ezért úgy gondolom, hogy Sporting sem marad gólok nélkül ebben a találkozóban. A játékosai a hazai közönség előtt jó fényben szeretnék magukat bemutatni, ezért legalább 1 gólt biztosan szeretnének szerezni. A csapat a hazai bajnokságán jelenleg az 5. helyen áll, 7 párbajban 13 pontot szerzett, a gólaránya 11:8. Otthon sikeresek, az utolsó 20 párbajban otthon csak 1 alkalommal szenvedtek vereséget. Az Európa Liga csoportjában a második helyen vannak az ellenfeluk, Arsenal mögött azonos 6 ponttal.

Fogadni arra érdemes, hogy legalább 1,5 gólt látunk a párbajban, ez majdnem hogy csak biztos. Egy apró kockázattal jár talán a fogadás arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, de itt a szorzók jobbak. Tessék választani.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,81