Európai és ázsiai hendikeppek – 1. rész

A hivatásos fogadók már manapság nem tudják elképzelni a fogadást európai és ázsiai hendikeppek nélkül. Az európai és ázsiai handicappek nagyon hatékony eszközök, amelyekkel a fogadásait a tökéletességig viheti és sokkal nagyobb jövedelmezőséget biztosíthat magának. Emellett a furcsa számoktól nem kell aggódnia, a megértéshez ezek nagyon egyszerűek.

Miért fogadni a hendikeppekre?

Minden fogadó ismeri ezt az érzést, amikor olyan biztosak vagyunk a meccs eredményével, de a felajánlott szorzó nyomorúságos alacsony, hogy egyszerűen nem is éri meg fogadni. Ez helyett inkább egy más párbajra fogadunk, ahol a végeredmény már nem olyan egyértelmű, de viszont jobb a szorzó. De ez nem szükséges, hogy szükségtelen kockázattal fogadjunkegy másik meccsre. Maradhatunk az eredetinél, de ki kell használni az európai, vagy ázsiai hendikeppet. Ma már a legtöbb fogadó tudja, miről van szó, de inkább általánosságban. Írjunk tehát erről néhány sort, hogy jobban tudjuk használni a javunkra ezt az ezközt.

Európai hendikep

Egyik a két csapatból virtguális előnnyel rendelkezik. Egy kiválasztott meccsben egy , két, három, stb. gólt kap a javára. Az esetben, ha az egyik csapat gyengébb, a bukmékerek előnybe viszik, amelyet a rendes végeredményhez számítonak. Ezek a szorzók már természetesen sokkal jobbak, mint a hagyományos szorzók. Nézzünk példát:

A Csapat – B Csapat

Klasszikus szorzók 1.5 – 4,0-6,5

Hendikep 0: 1: 2,3 – 3,5-2,5

A hendikep esetében tehát a párbaj már egy fiktív 0:1 eredménnyel kezdődik a B Csapat javára

Az A Csapat – ra fogad 2,3 szorzóval. Ha az A Csapat nyerni akar, legalább 2 gólkülömbséggel kell neki győznie.

A tényleges végeredmény Eredmény a hedikep beszámolására Az Ön eredménye
2:0 2:1 Nyeremény
1:0 1:1 Veszteség
0:0 0:1 Veszteség
0:1 0:2 Veszteség

Ahogyan ez látszik, az európai hendikeppek nagyon egyszerűek Nézzük tehát az ázsiai hendikeppeket, amelyek mégis egy kicsit érdekesebbek. Mivel bonyolultabbak is, egy másik, önálló, cikkben írunk róluk.

Európai és ázsiai hendikeppek – 1. rész 4.33/5 (86.67%) 3 votes