Felejtsd el a Casillase-t! Itt vagyok, Keylor Navas. A lépteimet Isten irányítja

A nagy madridi derbi csak pár perccel volt előre, és a híres Realnek mindenképpen aggódnia kellett, hogy mindent elvesz. Végül megmentette az embert a gólvonalon.

, aki tavaly jött a Real-be, hogy megpróbálja helyettesíteni a pótolhatatlan Iker Casillase-t.

Egy férfi, aki ellenállt a távozásának ezen a nyáron, mert Real látott egy másik kapust. > A Keylor Navas története bizonyítja, hogy a kiszámíthatatlan labdarúgó sors lehet.

“Nem akarok részegséget szerezni abban, hogy mi volt, jelenléttel éltem.Saját vezető lépések isten „mondta Costa Rica-i kapus, amely nélkül a valós vasárnap este alig tartani a döntetlen 1: 1.

Azt meglepően gyengén teljesítő Cristiano Ronaldo a meccs után jött gratulálok:” Szép munka! „Hero piros kesztyűt kinyújtotta a nyelvét, és lövés a jobb kezét az ég felé.

22 perc, megragadott egy büntetést.

a 92. percben plusz hűvös rajtaütés indult és erőszakos torpedó, hogy repült felé a net.

„nem ez volt a legvonzóbb játék, de nagyra értékeljük szerzett pontot,” mondta Navas, amikor befejezte.

Egy vonzó labdarúgó tényleg másképp néz ki. Atlético és a Real amiben többnyire alatt edző Benitez megint jobban támaszkodott a védekező őszinte.A legtöbb munka volt a bíró Mallenco, ki adta a tíz sárga lapot.

Navas a net úgy érezte, hogy a Real megvan a nap: „Mi volt a játék gondatlanság és a hibákat.” Szerencsére a csapat volt cél Navas, aki augusztus végén szembesült azzal, hogy elhagyta a klubot. Ugyanakkor ismered a történetet. A klub elhatározta, hogy David De Geut vásárolja meg a Manchester United-től (Keyor Navas az ellenkező irányba). De a kereskedelem nem elég kijelölt regiszter éjfélig augusztus 31-én, amely minden sikerült.

„sírtam a boldogságtól, mert nem akartam menni sehova.A Real az én klubom, és Madrid az otthonom – mondta Navas, aki másnap reggel Angliába került.

Ehelyett ő maradt a madridi vezető és csak két lövedék hét liga mérkőzésben, így exkluzív átlag 0,29.

Az atléta varázsló ellen kétszer. Először, amikor Antoine Griezmann élesen felkiáltott a bal oldali botjára: “Megpróbálok dolgozni a büntetéseken, tanulmányozva őket. Isten az én oldalamon volt, és segített nekem, hogy meghozzam a helyes döntést. “Luciano Vietto, aki boldog golyó volt a nyílt gólon. Amikor Atlético képes volt eldönteni a helyszínen, Navas tenyere újra megütött.Bárki, aki látta a Jackson Martinez lövését a neten, de Real portálja balra ugrott, és mentette Real döntetlenné és legyőzhetetlenségéig.

Rate this post