Fogadás a fogadási tőzsdén

Ha a fogadás szórakoztatónak tűnik és még nem próbálta ki a fogadási tőzsdét, akkor tudni kell, hogy az igazi adrenalín még csak vár magára. Alacsony oddsok, korlátozott limitek, és egyéb korlátozások? Semmi ilyesmi itt vár Önre. Üdvözöljük a világban, ahol az oddsok minden másodpercben megváltozhatnak, és ahol Ön lehet az, aki ezeket változtathatja.

 

A fogadási tőzsde alapelve nagyon egyszerű. Míg a hagyományos fogadóirodánál a bukméker írja ki az oddsokat és veszi magára a kockázatot, hogy a fogadók sikeresek lesznek és így a bukmékerek elveszítik a pénzüket, a fogadási tőzsde üzemeltetőit ilyen kockázat nem fenyeget. Ezt magukra a fogadókra viszi át – egymás között írják ki az oddsokat és egymás között is fogadnak.

A legismertebb fogadási tőzsde a Betfair fogadási tőzsde, amely egyszerre fogadóiroda is. A bukméker nagy előnye az, hogy sok felhasználója van, míg más fogadóirodánal Önnek majdnem mindegy lehet a felhasználók száma, itt ez fontos. Éppen ezekkel a felhasználókkal köt majd fogadást. És minél több felhasználó van, annál jobb ez az Ön számára.

Hogyan fogadni a fogadási tőzsdén? Ha először jár a Betfair weboldalain, lehet hogy nagy meglepetés Önnek az oddsok száma egy párbajra. De ne beszélje ez le magát a fogadástól a tőzsdén, az Ön számára a rózsaszín és kék színű szorzók fontosak, a többi nem érdekes. Nem az érdekem itt aprólékosan megmagyarázni a fogadás eljárását, mert ezt megtalálja a bukméker weboldalán, aki majdnem hogy csak kézen fogva nem vezeti el Önt egészen addig, amíg nem köt fogadást. Nagyon aprólékosan tájékoztatja Önt a fogadás folyamatával, a lehetőségeket, hogy mit veszítene, mit nyerne , ha éppen ezt a fogadást kötné meg, stb.

És mire kell vigyázni? A díjakra, amelyeket fizetni kell, a szorzókra, amelyek nagyon gyorsan változhatnak, a párbajokra, amelyek a valóságban már befejeződtek, de még néhány másodpercig megtalálhatóak óriási oddsokkal – ezek a fogadások úgy is érvénytelenek lessznek, feleslegesen fog díjat fizetni.

Rate this post