Fogadás a kosárlabdára

Minden fogadó bizonyára kedveli a saját sportját, amelyre leginkább szeret fogadni, és ahol a tudása a leggazdagabb. A mai cikkben bemutatunk néhány tippet és jótanácsot a fogadásnál a kosárlabdára, kifejezetten az NBA-ben.

Ellemtétben az európai kosárlabda bajnokságokhoz az NBA párbajait gyakorlatilag minden nap játszák, így a fogadó választhat a kínálat gazdag lehetőségeiből. Bár a kosárlabda kollektív sport, nagy hangsúly van fektetveaz egyéni játéksok minőségére. Ez az első mutató, amelyet nagyon figyelmesen kell figyelni, mert a csapat, ha bár mennyire is jó, amelynek hiányzik a kulcsfontosságú játékosa, éppen az, aki a kritikus pillanatokban a kezébe tudja venni a felelőséget, nagyon könnyen elveszítheti a párbajt egy olyan csapattal, amely mérleglése sokkal rosszabb. Legyen az LeBron James  Clevelandban, Steph Curry  Golden Stateben, vagy Kevin Durant  Oklahomában, biztosan nem ajánlom fogadni ezekre a csapatokra, ha éppen ezek a játékosok fognak benne hiányozni, a vezetők.

Ez el is vezetett minket a fogadáshoz az egyéni játékosokra. Itt hosszútávon érvényesül egy bizonyos trend. A kulcsfontosságú játékosok, például az előbb nevezett játékosok, átlagon feletti teljesítményeket nyújtonak a szezon jelentős részében. Csak ritkán fordul elő, hogy ezek az emberek 10 – 15 ponton maradnak egy párbajban. De ha így történik, élesíteni kell a figyelmünket. Egy, vagy két sikertelen mérkőzés után a határok a megszerzett pontokra ezeknél a játékosoknál enyhén csökkennek, és ezt lehet kihasználni. Fogadással a magasabb megszerzett pontok számára, mint ahogyan ezeket a fogadóiroda kiírta, ezeknél a játékosoknál nem bánja meg, mert ahogyan már ez meg volt írva, a kulcsfontosságú játékosok teljesítményei a szezon jelentős részében átlagon felettiek. Ezekre az eseményekre fogadhat jó szorzókkal például a Bet365 fogadóirodánál.

Egy másik fontos szempont, amelyet figyelni kell, a távolság a városok között, amelyek csapatai egymással játszanak. Ezt az adatot a fogadók nemcsak az NBA-ban kell hogy figyeljék, hanem gyakorlatilag minden sportban. Nem szabad háttérben hagyni a csapatok statisztikáit sem, hogyan milyen csapat jó véd, vagy támad. Ezt lehet kihasználni a fogadásoknál a pontok számára a párbajban. Ezekből a tippekből többet is rakhat a szelvényre, így egy kombinált fogadást hozhat létre csak a kosárlabda mérkőzésekből.

Rate this post