Fogadási bónuszok

Amikor a bukmékerek verekednek egymás között, akkor a fogadók nevetnek. Ez a kijavított közmondás tökéletesen illeszkedik a harcra az ügyfelekért, hogy olyan dolgokat csináljonak, amelyek nem igazán az érdekük Tehát elsősorban az új ügyfeleknek ingyen pénzt adni – az úgynevezett bónuszokat.

Ezt nem azért csinálják, hopgy jótékonyságoskodjonak, hanem így akarják odacsalogatni az új ügyfeleket, hasonlóan, mint a szupermarketek, amelyek olcsóbb cikket kínálnak azt remélve, hogy már csak náluk fog az ember vásárolni. Egy bukmékernek lehet hűséges, de ezt nem fontos betartani, nincsen ugyanis oka, hogy ne használja ki a bónusz lehetőségét.

Amikor a bónuszokról úgy beszélünk, mint az ingyen pénzről, ez igaz is, meg nem is. Hogy megkapjuk a bónusz pénzt, be kell fektetni a saját pénzünket is a játékszámlánkra. Ezzel a pénzel játszani kell, és ha nyerni tud, akkor bizonyos feltételek teljesítése után ke lehet ezt a pénzt venni a játékszámlájáról.

De kezdjük az elején. A legjellemzőbb bónusz az üdvözlő bónusz, amelyekkel a fogadóirodák üdvözlik az új felhasználókat. Ez leginkább a pénz formájában van, amelyet az első befizetés után kap meg, a pénzösszeg a befizetett összegtől függ. A második, ritkábban fordul elő, az úgynevezett fogadás rizikó nélkül. Ez azt jelenti, hogy ha fogadást köt, és ha ezt elveszíti, a bukméker a tétet visszaadja a számlájára. Így az első fogadásánál nem kell a fejét törni az oddsok kkal, inkább egy kicsit kockáztathat is, hiszen mindez rizikó nélkül van.

Néhány fogadóiroda hűség bónuszt is kínál. Ezt a már létező ügyfeleinek kínálja időről időre, amelyeket jutalmazni akarja a hűségükért.

Mire kell felfigyelni:

Ellenőrizze, hogy a bónusz érvényes a Magyarország polgárai számára is. Vannak északeurópai fogadóirodák, amelyek csak az északeurópai polgárok számára kínálnak bónuszokat. Olvassa tehát a feltételeket.

Ellenőrizze, hogy a bónusz érvényes minden befizetési módra. Ismét megtörténhet, hogy ha például az első befizetés az internetes pénztárcán keresztül zajlik le (pld. a Moneybookers-Skrill), egyszerűen pechje van, nem jár bónusz.

Ellenőrizze a feltételeket a bónusz kifizetésére. Minden bónuszt néhányszor át kell tekerni. Ezeket a feltételeket olvasni kell, hogy megtudja, hányszor kell áttekerni a bónusz összegét, néhány bukméker meghatározza a szorzók minimális értékét is az áttekeréshez.

Rate this post