Ha maradok, számolt be a kapus Jihlava. Blažkův indulás meglepte Hanuše

Labdarúgás kapus továbbra dominál Jihlava. Az a szerződés meghosszabbítása azt mondják, hogy már beszélt a tulajdonos a klub Frantisek Vaculik a tél folyamán. A szerződés mivel ezen a nyáron még két évig.

Még a nyári szünet, azonban továbbra is teljesen nyugodt nélkül foci. Néhány nappal ezelőtt megtanulta a felmondás az együttműködés Premier League egység kapus edző Jaromir Blazek.

Hanus most bevallja: „Azt kell mondjam meg vagyok lepve.” A rajzolt ki: „Számomra ez váratlan volt, és természetesen, sajnálom. Mi nagyon jól kijöttünk egymással, segített, támogatott engem.De ez a futball néha Holt életét. „

Ha a jelenlegi Jihlava egy észrevételt több éves együttműködés Blazek, beszélni csak szuperlatívuszokban. „Még ha fogott, így néztem rá. Csodáltam, hogyan csinál fizikailag, tetszett a stílusa és hogyan készült játékok, „mondja Hanus az években, amikor még Blazek kezdőcsapat.

Ezt követően, ha Blazek nyugdíjas utána Jan Hanuš átvette a jogart határozottan a kapu után is sikeres együttműködését. A fiatalabb kapus folytatta stabil teljesítményt ő tizenöt évvel idősebb elődje. „Amikor elkaptam és megbeszélte velem mindig egyezik, tanácsolta nekem, és segített. Ez volt a támasza a számomra. Megpróbált felvidítson.És szeretném megköszönni neki „, mondja a most egykori főnöke.

A következő szezontól, amelyre labdarúgók kezdenie a jövő szerdán, vállalja a kapusok egykori Major League kapus Stanislav Vahala, aki tavaly az edzője a kapus Sokolov.

az ő érkezése Hanus üdvözli: „már ismert korábbi megbízások, valamint az együttműködési tökéletesen csattogtak, úgyhogy örültem, hogy jöjjön.”

egy pár Hanus és habozott találkozott egy időben, amikor még a jelenlegi tartója Jihlava dolgozott az ifjúsági és junior később Slavia Praha. „Ezzel a kocsi, dolgoztam talán hét éves,” mondja Hanus.

Egyéb hónap, talán már évek óta, valószínűleg lesz hozzá. Nyári verejték kezdődik labdarúgók hat nap.A Hanus azt mondta: „Természetesen én játszom jobb futballt, de az előkészületek, hogy megy vele. Személy szerint én inkább nyáron, mint télen a képzés, mert nem szeretem a tél. „

Rate this post