Hogyan fogadni a sportra

Ha sikeres akar lenni a sportfogadásban, szükséges itt is néhány szabályt követni. E szabályok célja megvédeni a fogadót a pénzügyi válság előtt, amelybe a fejetlen fogadással bejuthat.

Az első és legalapvetőbb szabály a sportfogadásban az, hogy a fogadónak csak annyi pénzt kellene fogadni, amennyit megengedhet magának elveszíteni. Ez a szigorú szabályönnek segít betartani a jó minőségű money managmentet, amely kötelező felszerelés mindenki számára, aki a fogadást komolyan veszi. Ebbe a naplóba minden fogadás be van írva, nyremények és bármilyen pénzmozgások a számlákon.

Egy következő fontos lépés, amelyet meg kell tisztázni azelőtt, mielőtt még elkezdene fogadni az, mennyiért akarná a fogadásait megkötni. Általában meg van adva, hogy az ideális fogadási összeg 4-től 6 százallékik mozog az egész tőke összegéből. A legmagasabb fogadásnak nem kelene meghaladni az egész összeg tizedét, amit a fogadásra szánunk. Sajnos sok fogadó nem követi ezeket a szabályokat és nagyon gyakran és nagyon korán negatív számokban végez.

Azonosan, mint minden másnál, szükséges például átgondolni például a helyes taktikát és stratégiát is. Ezekből nagy mennyiség van és természetesen csak öntől függ, hogy melyiket választja. De megint nem szabad elfelejtkezni a korábbi szabályokról és szerintükmódosítani a stratégiát. Ezután szükséges meghatározni a hatáskört is, ahol a bukmékereket szeretnénk legyőzni. Tehát hogy milyen sportnak szeretné szentelni a figyelmét.

Minden sportnak megvannak a saját sajátosságai. A labdarúgás ugyan igényes az információk megszerzésére és egészében a dinamikára a fogadás kiválasztásánál, de sokkal több ideje van reagálni a váratlan változás esetében, tehát a kulcsfontosságú játékos sérülésénél és hasonló esetekben. Ebben külömbözik például a jégkorongtól, ahol nincsen túl sok idő reagálni, de kompenzációt lehet találni az alkalmak számosságában, amelyekre a hét folyamán lehet fogadni. Hasonlóképpen van ezzel a tenisz is, ahol fontos szerepet játszik a felület is, amelyen játszanak és a teniszezők jelenlegi formája.

 

 

Hogyan fogadni a sportra 5.00/5 (100.00%) 2 votes