Hogyan lehet átverni a csaló fizetett tippeket (fogadási szolgáltatásokat)? (2.rész)

Még egy nyereséges fogadási szolgáltatásnak sem kell profitot termelnie

Még akkor is, ha egy igazán jövedelmező fizetett tippekre talál rá sem nem biztos, hogy nyert. Elsősorban arra kell rádöbennie, hogy a fogadás variációknak vetik magukat alá, úgy hogy annak ellenére, hogy hosszú távon nyreségben van, havonta, ahogyan egyes fogadási szolgáltatások működnek, senki sem garantálja a nyereséget. Egyes fogadási szolgáltatások a vesztesség esetében az adott hónapban igérik a pénze visszafizetését, de ezekből kevés van. Egészen kritikus az ár a fogadási szolgáltatásoknál. Hogy önök, mint ügyfelek sikeresek legyenek, olyan nyereményeket kell elérni, amelyek fedezik költségeket az adott szolgáltatásra és még egy kicsit többet keres. Ha tehát a fogadási szolgáltatás átlagban körülbelül 30 egységet keres és ez 30 000 forintjába kerül, akkor nem fogadhat 100 forintként, sem 1000 forintként, mert minuszban lehetne, vagy a jobbik esetben nullán ( 1000Ft x 30 egység = 30 000 Ft.). Csak megjegyzem, hogy ha 1 egység 1000 Ft., akkor a fogadás értéke egy fogadási lehetőségre általában  10 000 Ft. szokott lenni (10 egység). Ilyen esetben a bankban legalább 300 000 Ft.-nak kellene lenni, néha még tobbnek is. De a fogadási tippek legnagyobb problémája persze a szorzók szoktak lenni. A fogadási szolgáltatók általában a legmagasabb kínálattal  számolnak, amelyek a piacon találhatók, nem számít, melyik fogadóirodánál. Ez a fizetett szolgáltatók töbségére vonatkozik beleértve azokat, amelyek a hazánkban tevékenykednek. Ezt is csalásnak lehetne mondani, mert a hazánkban csak néhány fogadóirodánál lehetséges fogadni.

A nálunk működő fogadóirodák gyakran nem kínálnak olyan magas szorzókat, mint amelyeket a fogadási szolgáltatók az ellenőrzésben jelölnek. Ez azt jelenti, hogy ha a fogadási szolgáltató pluszban van, ön hála az alacsonyabb szorzóknak nyugottan mínuszban lehet. És igazán nagyon is. Hiszen külömbség fogadni 10 fogadást 2,0 szorzóval, vagy 1,75 szorzóval. A második probléma az, ha a fogadási szolgáltató csak olyan szorzókkal dolgoznak, amelyek csak a  hazánkban elérhetőek, azzal kell számolni, hogy a szorzók változnak. Ha be akarja tartani a szorzók szintjét, tehát az előnyt is, amelyekkel a sizetett szolgáltatók operálnak, akkor biztosítani kell, hogy abban a percben fogad, mint a fogadási dzolgáltató. Ha a fogadáshoz csak 5 óra múlva jut, akkor nyugottamn megtörténhet, hogy nem fogad 3,00 szorzóval, de csak 2,2 szorzóval, ami ismét vesztességhez visz.

Ez olyan, mintha egy tűt keresne a szénakazalban

Ha a fizetett tippek keresésénél kizár minden csalót és csak azokat keresi ki, akik a nálunk elérhető szorzókat kínálják, és amelyeket a saját bankrolljukhoz képest engedhetnek meg maguknak, akkor nem sok lehetőség  marad. Éppen ellenkezőleg. Egy kicsit ez összehasonlítható a tű keresésével a szénakazalban. Ez feltétlenül arra késztet, hogy fontolja meg, miért fizet a tippekért, amikor ugyanazt, gyakran jóval jobb minőségben  ingyen is el lehet érni.