Jó egyesíteni az erőket más fogadókkal?

Minden fogadónak már legalább egyszer az életében eszébe jutott, milyen lenne egyesíteni az erőket a tobbiekkel, hasonló gondolkodású játékossal és együtt elérni a sikert. Sok fogadó már az elméleti feltevésektől átmentek a gyakorlatba, és egy, vagy több fogadóval már együttműködnek. A mai cikkben ránézünk az előnyökre, amelyek ilyen együttműködésből erednek.

Az első, és talán a legnagyobb előnye az erők egyesítésénél más fogadókkal az információk és erőforrások  megosztása. Ha a fogadó sikeres akar lenni, ennek a tartománynak sok időt szükséges szentelni. Függetlenül attól, hogy az információk az adott játékosokról, vagy az egységek statisztikájáról, akik egymás ellen lépnek, az információk kulcsfontosságúak a jövedelmezéshez. És éppen az együttműködés takaríthat meg önnek egy csomó időt. A fogadási kollégával megosztahtja az információs szervereket, amelyeket a fogadás előtt meg akar nézni, és a megszerzett információkat azután röviden egymásnak elküldeni. Vagy kihasználhtja azt, hogy a szaktársa más ligára, vagy versenyre specializálódik, mint ön, és jó tippeket ajánlhat cserébe az ön tippjeiért.

A legfontosabb dolog azonban az, hogy a szaktársa egy olyan személy legyen, amelyben százszázallékosan megbízhat. Sok fogadó nem csak az erejét egyesíti, hanem a tőkét is, így teht sokkal nagyobb a bankroll nekik, mint amennyi az egyéni játékosnak lenne. Ebben az esetben meg kell bizonyosodni arról, hogy a kollégája nem csapja be és váratlanul nem szakítja meg az együttműködést és a pénzét már soha nem adja vissza. Azonban ha elkeruli ezeket a problémákat  a partnere ismerésével, ebbűködésből csak pozitívumot meríthet.

Az együttműködés elkezdése előtt nagyon fontos meghatározni a célokat, amelyekkel majd mindenki egyetért. Aztán persze a fogadási stratégiát, amelyet alkalmazni akarnak majd, és melyik társaságnál akarnak fogadni. Ebben az esetben minden bizonnyal megéri nyitni több számlát több fogadóirodánál, ami biztosítja, hogy az adott sport párbajra megtalálja a legelőnyösebb és legértékesebb szorzót. Nagyon jó szorzókat kínál például a Bet365 fogadóiroda. Végül is, a célja fogadási szindikátust alapítani, amelyben közösen együttműködnek, és így a lehető legnagyobb hasznot éri el, ezért valóban szükséges nézni a részletekre is.

Ha nincsen egy kollégája, akivel elindítaná ezt a kalandot,  közvetlen a környékében, akkor megtalálhatja a fogadási fórumok által és az általáos vitákban a fogadásról. De itt határoljon magának erre több időt, hogy ne ugorjon az első lehető együttműködésre olyan fogadóval, aki határozottan nem sikeres. Megtalálni egy megfelelő társat természetesen nem konnyű, a sikeres fogadók nem túl gyakran nyilatkoznak a vitákban, és nem osztoszkodnak a nyerő szelvényeivel, de találkozhat kivételekkel is. Egyébként az együttműködés a fogadásban, mint szinte minden más ágazatban az életben, hasznos, és tisztességes nyereséget hozhat.

 

Jó egyesíteni az erőket más fogadókkal? 5.00/5 (100.00%) 1 vote