Kovalcsuk után Slovan szidtam riporterek Nagy bizalommal Backlund

Az orosz hivatal R-Sport vádolta több újságírót pétervári kanos versenyképes CSZKA Moszkva.

Slovan nyerte a szentpétervári 2: 1 után a lövöldözés. Kovalcsuk fenyeget Bratislava célja hétszer, de nem egyszer nem elfogadott. SKA csillag fordult a tárgyalás vagy a lő.

„Ma nem tudok hibáztatni minden játékos. Mindannyian harcolt, küzdött az eredményt. Még egy ilyen mérkőzést alkalmanként élnek. Még nem alakul az esélye, nem használ energiát játszik. Ma már nem könnyű nyerni, mindenkinek szüksége van pont.Ahogy játszott a harmadik időszakban, akkor is az első két, „mondta a mérkőzés után a K-Sport Kovalcsuk.

Az otthon különösen a harmadik időszakban létrehozott egy nagy nyomás, de a védelem Slovan sikerült ellenállni.

Bratislavans megszakad a sorozat öt mérkőzést győzelem nélkül. a kapus Backlund volt 36 sikeres beavatkozások. Nagy érzi benne Backlund

„Különösen az első két harmada a védelem nagyon jól játszottunk. Tiszta cél esélye kezdett felkelni a harmadik periódusban, amikor fontos volt, hogy ne gyűjtsön többé. Voltam a kapu két vagy három lövöldözés, amit elvesztett.Minél több örömömre szolgál, hogy ebben az időben ezek elhagyják a győztesek, „mondta a klub honlapján Johan Backlund.

Még Szentpéterváron közül kiemelkedik korcsolyázók szláv Ladislav Nagy. A játék szerzett négy rakétát jegén belasých ő töltötte a legtöbb játszott – 25:52 perc. a 25. percben nyitotta a pontszám a mérkőzés, a 35 éves szélső, az már húsz pontos találatot a szezonban és 36. pont.

„azt mondják, hogy minden kezdődik a kapus. Egy jó kapus 80 százaléka a siker a csapat és ma Backy kezdőcsapat nagyszerűen. Számunkra ez nagy kár, hogy ő sérült oly sokáig.Ha elkapja, mert úgy véljük, több, jól játszottunk, mint a képek fontos pillanatokban tartani csapat, „mondta Ladislav Nagy.

” kirúgtam a mitt és elesett ott. Bár mentünk kettő, de nem akartam lassítani, mert volt folyamatban. Nyertünk két pont kell játszani a végéig. Még mindig maradt elég játékot. ”

Nyertes pontos találatot szerzett Tomáš Netík, hogy a harmadik sor razziák legyőzte Igor Šesťorkina.

” Ez volt a heves mérkőzés. SKA kiváló csapat több ügyes játékos. Mi volt végül miután kiváló teljesítményt Backyho és az egész csapat húzta a razziák, ami ebben a teremben minden bizonnyal értékelni fogják „, mondta a klub honlapján Tomáš Netík. Csalódott Petersburg

A St. Petersburg volt egy nagy csalódás a mérkőzés után.Ice töltött palotájában rohant folyamatosan. A csapat azonban, ellentétben a szezon elején egy kis levegőt, és elvesztette a nyugati konferencia asztal leszakadása CSZKA Moszkva öt pont, és két játék extra.

„Ma ellen játszott egy nagyon jól szervezett védelem az ellenfél. Slovan játszott igazán fegyelmezett. Defense játszott alapvetően jobb, annál rosszabb volt a támadás, ahol már nem alakítható több esélye. Ma már nyert egy jobb csapat,” dicsérte teljesítmény szláv a web SKA St. Petersburg csapat edzője Viačeslav Bykov.

Rate this post