La Liga 17. köre: Real Sociedad – Sevilla, December 20

Labdarúgás, szerda, 2017  December 20, Spanyolország, La Liga, 21:30

Sevilla és Real Sociedad jelenleg nem a legjobb formájukban vannak és már hosszabb ideje nem sikerül nekik 3 pontot szerezni. Az egyik csapat ezt szerdán áttörhetné, de a levegőben függ szintén a pont osztoszkodás. De ez egyik csapatnak sem nem jön jól. A táblázat és a statisztikák szerint Sevillának kellene lenni a favoritnak. De az idén a csapat olyan kifejezéstelen, így ez nem lesz olyan forró. Lássuk tehát a két csapatot közelebről. Sevilla a La Ligában elveszített ötöt az utolsó 6 mérkőzésből idegenben. Az utolsó 4 mérkőzésében idegenben a hazai bajnokságon 3, vagy több gól esett. Ebben a 4 párbajban minden alkalommal 2, vagy több gólt kapott. Real Sociedad pedig a La Ligában nem győzött már 5 párbajban egymás után.

Néhány tény Real Sociedad csapatáról. Albert de la Bella folytathatná a tevékenységét a bal védő helyén, Kevin Rodrigues ugyanis még mindig gyengélkedik a sérült izmaival. Másképen elégé meglepő lenne, ha a legénységben megjelenne olyan név, amely ne lenne kipróbálva, erre Eusebio edző nem tesz tétet. Andaj Januzaj és Mikel Oyarzabal a támadás oldalain játszhatnának, bár az utolsó időkben sajnálatos teljesítményeket nyújtanak.  A Sevillai csapatban Clement Lenglet nem játszik a kártya büntetései miatt, a múltkor már az ötödiket kapta ebben a szezonban, így egy találkozón szünetet tart. Johanes Geist ismét megkérik, hogy töltje be a helyet a védelem közepén. Nolito és Joaquin Correa harcolnak a helyért a támadás bal oldalán, az élen Luis Muriel rovására Wissam Ben Yedder játszik.

Real Sociedad San Sebastian a hazai bajnokságon már 5 találkozón egymás után nem győzött, így novekszik a nyomás a csapatra, és természetesen, legjobban Eusebia edzőre. Az utolsó 7 párbajban csak 1 győzelem igazán nem jó gólarány, így itt az ideje rákapcsolni és elkezdeni szerezni a pontokat. Sevilla szintén az utóbbi időkben nem szokott győzni, nevezetesen már három párbajban egymás után. Otthon még egészen jól megy neki, de idegenben az idén nem sikerül neki azonos játékot bemutatni. Fogadhatunk arra, hogy ha Sevilla megkapja az első gólját, még kimászik belőle és nem szenved vereséget.

A  mi tippünk: Sevilla nem szenved vereséget dupla esélyben  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,73

 

La Liga 17. köre: Real Sociedad – Sevilla, December 20 5.00/5 (100.00%) 1 vote