La Liga 17. köre: Valencia FC – Villareal, December 23

Labdarúgás, szombat, 2017  December 23, Spanyolország, La Liga, 16:15

Valencia az idei La Ligában rendesen beindult és gondolkodhat nyugodtan a magasabb elhelyezkedéseken is. Most ugyan csökkent a táblázatban, de még így is a helyeken van, amelyek biztosítják a Bajnokok Ligáját. A hazai erődöt ezúttal Villareal érkezik ellenőrizni. Ez a csapat a rosz időszakát befejezte egy jól sikerült győzelemmel, de majd meglátjuk, lehet hogy a házigazda favoritot valamivel meglepi és nem engedi neki megszerezni a győzelmet. Mi inkább Valenciát tippeljük győztesnek. Néhány tény a csapatokról. Valencia az utolsó 5 párbajban az utolsó 5 hazai párbaj közül a La Ligán úgy a félidőben, mint a végén is vezetésben volt. Ezekben Valencia 5 esetben 2, vagy több gólt szerzett. Valencia utolsó 6 hazai párbajából ötben 3, vagy több gól esett.

A házigazda csapatában Simone Zaza érkezik a stopja után és azonnal be kellene neki lépni a játékba. Goncalo Guedesnek a párbaj kezdeteig rendbe kellene jönnie, a múltkor a párbajba a kispadról lépett. Carlos Solernek problémái vannak a bokájával. Andreas Pereira folytatja a zálog soraiban a tevékenxségét, Ezequiel Garay ugyanis visszatér a védelembe, Jose Gayanak kissebb izom problémái vannak és talán Mestalle nem fog vele kockáztatni. Villarealnál Cedric Bakambu és Dani Raba visszatérnek és Raba úgy látszik, az élen fog játszani. Pablo Fornals a védelemben jelenik meg, Samu Castillejo pedig egy kicsit mellyebben, Robert Sorian előtt lenne előnybe hozva. Carlos Bacca egy kicsi sérülést szenvedett, de talán játszani fog. Javi Calleja nem csinál talán sok változást, ugyanis utoljára a csapata győzött.

Valencia az idén még mindig a Mestalle pályán verhetetlen minden versenyen együtt véve, így Marcelino és a társai a 2017-es évet három pont megszerzésével fogják akarni befejezni. Los Che azért is akarnak győzni, mert a számlájukon van két vereség idegenbe egymás után és első alkalommal az idei szezonban estek a bajnoksági táblázatban a harmadik helyre. Villareal befejezte a sikertelen sorozatát három vereségetegymás után egy szoros győzelemmel 1:0 Celta Vigo ellen. De a Sárga tengeralattjárónak több pontot kell szereznie, hogy az európai kupákról gondolkodjon. Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk és sok szerencsét!

A  mi tippünk: Valencia győzelme  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,98

 

La Liga 17. köre: Valencia FC – Villareal, December 23 5.00/5 (100.00%) 1 vote