La Liga 22. köre: Real Madrid – Alaves, Február 03

Labdarúgás, vasárnap,  2019 Február 03, Spanyolország, La Liga, 20:45

Igen, Real már természetesen nem az a csapat, amely Ronaldo idejeiben volt, de a spanyol viszonyokra még mindig nagyon jó minőségű ez a csapat, amely ismét elégedetségbe jut. Az év elején Real otthon vereséget szenvedett 0:2 eredménnyel San Sebastian ellen, de azóta a bajnokságon csak győzelmeket szerez. Betis stadionján 2:1, otthon a veszélyes Sevillát 2:0, és utoljára Espanyol stadionján 4:2 eredménnyel győzött. Real számára fontos, hogy az utolsó időkben végre jobb formába van már az “átkozott” Benzema, aki az utolsó mérkőzésén 2 gólt szerzett Espanyol ellen és hétközben pedig 2 találata volt a kupa találkozón Gironában, ahol Real szintén győzött 3:1 eredménnyel. Ha ide számoljuk a következő ismert neveket is, akkor ez még mindig egy olyan csapat, amellyel számolni kell, például itt vannak Modrič, Bale, Kroos, Vinícius, Casemiro, Marcelo, Ramos, Vázquez és a kapuban Courtois. Real a táblázatban a 3. helyen áll 39 ponttal, 12-3-6 mérleggel és 34:26 gólaránnyal. Az első Barcelonára már 10 pont hiánya van, és ezt utolérni már lehetetlen.

Most tehát Real stadionjára Alaves érkezik, Real számára megverni ezt a csapatot majdnem hogy csak kötelesség, bár eddig Alaves a kiváló 5. helyen áll a La Liga táblázatában. De a táblázat az 5. helytől egészen a 11. helyig nagyon kiegyensúlyozott, elég 2-3 sikertelen mérkőzés és a csapat azonnal a táblázat közepére csökken. Ezen túlmenően Alaves az utolsó hetekben mind ha lélegzetet veszítene, magas vereséget szenvedett Getafe stadionján és utoljára otthon is 0:1 vereséget szenvedett Vallecanovalô, pedig Vallecano csak a megmentéséért játszik a versenyben. Ha ezt mind figyelembe vesszük, akkor nem tudom, hogyan szeretne konkurrálni Real Madridnak ez a csapat. Az utolsó kölcsönös párbajuk, amelyet Real stadionján játszottak, egyértelműen Real uralta, 4:0 győzött, még azelőtt szintén Real stadionján 3:0. Nem azzt mondom, hogy szintén 4 gólt kap majd Alaves, de szerintem több, mint 1 lesz a gólkülömbség az eredményben.

Aki nem szereti a hendikep fogadásokat, nyugodtan fogadjon csak Real győzelmére, de nem túl magas oddsokkal. A bátrabbak a hendikep fogadást próbálják ki.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,25