La Liga 6. köre: Leganes – FC Barcelona, Szeptember 26

Labdarúgás, szerda,  2018  Szeptember 26, Spanyolország, La Liga, 20:00

Leganes az utolsó, 20. helyen áll 1 ponttal a táblázatban, a gólarány 4:10.  A csapat az egyik lehetséges tagja lehet a kiesésre a versenyből. Egyáltalán nem tud sikeres lenni és az egyetlen pontját a 2:2 döntetlenért szerezte hazai környezetben Real Sociedad ellen, bár Leganes az egész párbajban nem volt domináns csapat, végül is a pontot meg tudta szerezni.  Ezt is csak azért, hogy Real Sociedad a második félidőben csak azon igyekezett, hogy megvédje a 0:2 vezetését az első félidőből. Az utolsó bajnoki párbajban Leganes 1:0 vereséget szenvedtek Eibar stadionján.

Barcelona utolsó párbajában vasárnap este, ahol Girona a Camp Noui stadionon egy értékes pontot szerzett a nagyon ellentmodádod rerdmény utá, amelyet Jesus Gil Manzano mutatott. Ernesto Valverdenem félt a csapatot forgatni, és a nyári erősítések, a csilei harcos Arturo Vidal, a brazil Arthur Melo, és a védelem francia támasza Clement Lenglet eilleszkedtek a csapatba. Lenglet büntetéseig a párbaj úgy nézett ki, mint a séta a rózsás kertben, de a bírák varázs pálcájuk lengületével egy percben minden megváltozott. Barcelona ez után az összes erejeit bekapcsolta, hogy 11 láthatóan  jócskán támogatott játékos ellen otthon legalább 1 pontot szerezzenek. Majd meglátjuk, hogy hogyan boldogul szerdán Leganes a madridi Undiano Mallenco stadionján, aki ismert a nem igazságos mércéről a katalán óriási klub ellen. Barcelona programjából látható, hogy a jelenlegi párbaj a legegyszerűbnek tekinthető. Ezért az edzőnek további játékosokat kell majd behúzni a játékba, és talán Louis Suarez is sorra kerül. Leo Messi megpihent, mivel nem vett részt a hétfői gálaesten, amelyet ezúttal a FIFA rendezett. A játékosok töbsége nem játszott teljes játékidőt, így most teljes erővel játszhatnak. Nem léphet a pályára Lenglet, mivel piros lapot kapott.

Azért az ellenfelet nem kell alábecsülni, mégis csak már a 3. szezonzt játsza itt, van tapasztalata. La Liga minden csapata nagy tekintélyt kelt, így minden előfordulhat egy ilyen párbajban. De azért Barcelona győzelmére fogok fogadni, a gólokból legalább 1,5 lesz a párbajban

A  mi tippünk: Barcelona győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,30

 

Rate this post