Leicester kopogtat Swansea-t és a címre, a bohém felvette az Arsenalt

Hogyan kezeli nélkül Vardyho Leicester? Ez a kérdés címzettje az angol labdarúgó minden héten. Edző Claudio Ranieri helyezni a játék ellen Swansea vártnak argentin Ulla, a másik – kissé meglepő – változás volt a szakma a bal középpályás. Marc Albrighton helyébe Jeffrey Schlupp.

Az a tény, a szerző huszonkét bajnoki gól, de a Leicester nem is tudom. Már a tizedik percben már egy óriási hibát tapasztalt Swansea védő Ashley Williams, aki „felkent” Riyad Mahrez célhoz vezető. Fél óra múlva a játék bizonyította minőségét Vardyho sub Ulloa, aki elhelyezte a fejét a három pólus kereszt Danny Drinkwater a szabadrúgást.

Ez az első alkalom, mert az első meccs a szezonban a Leicester élvezte a szünetet két cél vezet.Ezen kívül vezet fokozott fogatlan Swansea. Schlupp elmenekült a bal önzetlenül keresztbe az Ulla, aki közel hozzá, a második találatot a játék.

Swansea Leicester végül kísérték a hazai stadion čtyřgólovým verést. Öt perccel a vége előtt jött a labdát Lukasz Fabianski váltakozó Albrighton.

Kapus Čech Arsenal volt a legtöbb munka kapu röviddel a szünet után. Két percen belül ellenőrizte csak három játékos Sunderland ünnepi vezetője azonban megpróbálja Jermaina Defoa, DeAndre Yedlin és Wabiho Khazriho tanácsát.

Az év első felében, de a kapus Arsenal gyűjthettek – Patrick van Aanholt melegítjük rúgás borotvaéles Cseh lenne, hogy a bal kapufa tűnik, hogy suhan kimaradt, de megmentette csatlakozóját.Egy hasonló helyzetben a kezdeti megrázta pětačtyřicetiminutovky Alexis Sánchez. Chilei támadó játékos, aki csütörtökön fordult rúgás, de nem sikerült Vito Mannone, aki egy tökéletes műtét.

A földön Sunderland Arsenal elfogyott az azonos tizenegy hogy a csütörtöki dohrávce a West Brom ünnepelte a három pontot. Ezúttal azonban nem a siker eléréséhez. Olivier Giroud kinyújtotta sorozat nélkül vstřeleného cél tizennégy bajnoki mérkőzések és pontozási sikertelen volt, vagy egy csapattársai.

Home egy izgalmas párbaj kapuk szintén nem kapnak, de pont venni az asztal předskočili Norwich és az övezet elhagyása származású.

Rate this post